Facebook Pixel

Вітаміни для росту та здоров'я волосся для чоловіків, Hair Vitamins, Hairburst, 60 капсул

Страна-производитель: Великобритания
Код товара: 71107

В наличии

1 200 грн
Продавец товара Написать продавцу Пожаловаться
Описание

Вітаміни для росту та здоров'я волосся для чоловіків, Hair Vitamins, Hairburst - живильний комплекс, що містить важливі інгредієнти, які сприяють стимулюванню та збільшенню росту волосся, зміцненню здоров'я волосся. Добавка застосовується для витонченого і тонкого волосся, сприяє боротьбі з їх ламкістю і випаданням, лупою і роздратуванням шкіри голови. Комплекс сприяє правильній роботі сальних залоз навколо фолікулів, збільшення вироблення кератину у волоссі та стимулювання їх зростання. Кожен компонент добавки важливий для відновлення росту волосся, разом вони бають відмінний результат. Інгредієнти добавки не тільки сприяють прискоренню росту та збільшення густоти волосся, але й зміцненню нігтів, омолодження шкіри. Цинк важливий для зростання та відновлення клітин перешкоджає випаданню. Біотин бере участь у жировому обміні, перебуваючи в клітинах шкіри та волосся, він, безумовно, регулює вміст жиру в шкірних тканинах. Вміст лігнанів в комплексі, які мають протизапальне дію та багаті омега-3 жирні кислоти, сприяє зволоженню, зміцненню волосся та підтримці здоров'я шкіри голови. Лляні лігнани є природним стабілізатором ДГТ, який призводить до випадання волосся у чоловіків. Прийом цього комплексу сприяє ус несприятливих факторів, які негативно дію стан волосся і перешкоджають росту волос.

Спосіб застосування: приймайте 2 капсули один раз на день під час їжі.

Состав
Інгредієнти: препарат метилсульфонілметану
(діоксид кремнію), оболонка капсули
(гідроксипропілметилцелюлоза, діоксид- пропілметилцелютоза, альфа, тодекстин, кальцій сукцинат, бітартрат холіну (діоксид кремнію), інозитол, -цистеїн НСІ, L-лізин гідрохлорид, нікотинамід, N-ацетил L-цистеїн, L-метіонін, параамінобензойна кислота (РАВА), агент проти стеження (стеарат магнію), наповнювач (целюлоза (Е460 і)), оксид цинку, агент проти спостереження (діоксид кремнію), гідрохлорид тіаміну, гідрохлорид піридоксину, кульки бета-каротину (модифікований харчовий крохмаль, кукурудзяний крохмаль, DL- альфа-токферол), Dif3 веганський препарат (мальтодекстрин, кукурудзяний крохмаль, холекальциферол, сахароза, діоксид кремнію, аскорбілпальмітат), екстракт виноградних кісточок (Vitis vinifera), препарат ціанокобаламіну (дикальційфосфат), сульфат міді, манган сульфат, фолієва кислота, біотин, селеніт натрію, хлорид хрому, йодид калію.
 
Попередження: якщо приймаєте ліки за рецептом або перебуваєте під наглядом лікаря, перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з терапевтом. Не перевищувати рекомендовану дозу. Зберігати вдалині від дітей.  Припиніть використання та проконсультуйтеся з терапевтом, якщо виникнуть побічні реакції.
 

Вопросы о товаре

Еще вопросов нет. Будьте первым кто задаст вопрос!

Задайте свой вопрос

Вопрос будет показан после модерации.

    Все ответы будут отображаться после модерации.

    Отзывы пользователей

    5

    1 отзывов

    Фильтры
    Дата
    Рейтинг Полезность
    1. Леся

      Лучший позитивный отзыв
      0 people found this helpful
      Чоловік отримав від свого батька таку проблему випадіння волосся і поява облисіння. Бачу як його це турбує. Спробувала купити цей продукт. Структура його волосся покращилася , замітила появу росту нових волосків. Знаю що цей процес тривалий і тому він не припиняє пити і очікуємо гарного результату.
      Этот отзыв был полезен?
      0
      0
    Напишите отзыв
    Получите 40 грн на бонусный счёт за отзыв с фото или видео товара*
    * Детали акции по ссылке
    Добавить отзыв
    • Как вы оцениваете этот товар?

    Ссылка на видео с Youtube

    Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpeg, .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

    Отзыв будет показан после модерации.

    loader
    Вы отправили отзыв модераторам.
    5% от каждого заказа идет на помощь ВСУ. Все для нашей победы! Слава Украине!
    -10% на первый заказ после регистрации*. Промокод: new10