Facebook Pixel

Вітаміни для росту та здоров'я волосся для чоловіків, Hair Vitamins, Hairburst, 60 капсул

Країна виробник: Велика Британія
Код товару: 71107

В наявності

1 200 грн
Продавець товару Написати продавцеві Поскаржитись
Опис

Вітаміни для росту та здоров'я волосся для чоловіків, Hair Vitamins, Hairburst - живильний комплекс, що містить важливі інгредієнти, які сприяють стимулюванню та збільшенню росту волосся, зміцненню здоров'я волосся. Добавка застосовується для витонченого і тонкого волосся, сприяє боротьбі з їх ламкістю і випаданням, лупою і роздратуванням шкіри голови. Комплекс сприяє правильній роботі сальних залоз навколо фолікулів, збільшення вироблення кератину у волоссі та стимулювання їх зростання. Кожен компонент добавки важливий для відновлення росту волосся, разом вони бають відмінний результат. Інгредієнти добавки не тільки сприяють прискоренню росту та збільшення густоти волосся, але й зміцненню нігтів, омолодження шкіри. Цинк важливий для зростання та відновлення клітин перешкоджає випаданню. Біотин бере участь у жировому обміні, перебуваючи в клітинах шкіри та волосся, він, безумовно, регулює вміст жиру в шкірних тканинах. Вміст лігнанів в комплексі, які мають протизапальне дію та багаті омега-3 жирні кислоти, сприяє зволоженню, зміцненню волосся та підтримці здоров'я шкіри голови. Лляні лігнани є природним стабілізатором ДГТ, який призводить до випадання волосся у чоловіків. Прийом цього комплексу сприяє ус несприятливих факторів, які негативно дію стан волосся і перешкоджають росту волос.

Спосіб застосування: приймайте 2 капсули один раз на день під час їжі.

Склад
Інгредієнти: препарат метилсульфонілметану
(діоксид кремнію), оболонка капсули
(гідроксипропілметилцелюлоза, діоксид- пропілметилцелютоза, альфа, тодекстин, кальцій сукцинат, бітартрат холіну (діоксид кремнію), інозитол, -цистеїн НСІ, L-лізин гідрохлорид, нікотинамід, N-ацетил L-цистеїн, L-метіонін, параамінобензойна кислота (РАВА), агент проти стеження (стеарат магнію), наповнювач (целюлоза (Е460 і)), оксид цинку, агент проти спостереження (діоксид кремнію), гідрохлорид тіаміну, гідрохлорид піридоксину, кульки бета-каротину (модифікований харчовий крохмаль, кукурудзяний крохмаль, DL- альфа-токферол), Dif3 веганський препарат (мальтодекстрин, кукурудзяний крохмаль, холекальциферол, сахароза, діоксид кремнію, аскорбілпальмітат), екстракт виноградних кісточок (Vitis vinifera), препарат ціанокобаламіну (дикальційфосфат), сульфат міді, манган сульфат, фолієва кислота, біотин, селеніт натрію, хлорид хрому, йодид калію.
 
Попередження: якщо приймаєте ліки за рецептом або перебуваєте під наглядом лікаря, перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з терапевтом. Не перевищувати рекомендовану дозу. Зберігати вдалині від дітей.  Припиніть використання та проконсультуйтеся з терапевтом, якщо виникнуть побічні реакції.
 

Питання клієнтів

Немає питань

Задайте своє питання

Питання буде показаний після модерації.

    Всі відповіді будуть відображатися після модерації.

    Відгуки покупців

    5

    1 відгуки

    Фільтри
    Дата
    рейтинг Корисність
    1. Леся

      Кращий позитивний відгук
      0 people found this helpful
      Чоловік отримав від свого батька таку проблему випадіння волосся і поява облисіння. Бачу як його це турбує. Спробувала купити цей продукт. Структура його волосся покращилася , замітила появу росту нових волосків. Знаю що цей процес тривалий і тому він не припиняє пити і очікуємо гарного результату.
      Цей відгук був корисний?
      0
      0
    Напишіть відгук
    Отримайте 40 грн на бонусний рахунок за відгук з фото або відео товару*
    * Деталі акції за посиланням
    Додати відгук
    • Як ви оцінюєте цей товар?

    Посилання на відео з Youtube

    Додавайте до 10 зображень в форматах .jpeg, .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

    Відгук буде показаний після модерації.

    loader
    Ви відправили відгуки модераторам.
    5% від кожного замовлення йде на допомогу зсу. Все для нашої перемоги! Слава Україні!
    -10% на перше замовлення після реєстрації*. Промокод: new10