Facebook Pixel

Шампунь для кучерявого та хвилястого волосся, Longer Stronger Hair Shampoo, Hairburst, 350 мл

Страна-производитель: Великобритания
Код товара: 71113

В наличии

560 грн
Продавец товара Написать продавцу Пожаловаться
Описание
Шампунь для кучерявого та хвилястого волосся,
Longer Stronger Hair Shampoo, Hairburst - це шампунь, який містить формулу для кучерявого волосся з чарівним ароматом вишні та мигдалю, для зменшення завивання, зміцнення волосся і надаючи їм природного вигляду. Шампунь наситить їх вологою та корисними екстрактами, амінокислотами, додасть їм м'якості та захистить колір після фарбування. Активні компоненти зміцнять ваше волосся, збережуть від ламкості і випадання, зроблять слухнянім і шовковистим. При використанні цього шампуню Ви знайдете розкішне, сильне і м'яке волосся, з сяючим здоровим блиском. Шампунь для кучерявого і хвилястого волосся
включає в свій склад натуральні олії, рослинні екстракти, амінокислоти, антиоксиданти, завдяки яким волосся набуде втрачену м'якість, шовковистість, стає пружним, легким у розчісуванні і слухняним. Активні компоненти шампунь сприяють підтримці об'єму волосся, підвищення їх міцності; вони сприяють відновленню, реструктуруванню та захисту стрижня волосся. Шампунь сприяє живленню та захисту волосся від щоденних забруднень і стресів, роблячи його гладким. Шампунь сприяє зменшенню ламкості волосся і перерізу кінчиків, подарує волоссю здоровий блиск, життєву енергію, надає їм пружність і елас вони легше розчісуватимуться.
 
Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість засобу на вологе волосся, спіньте, а потім змийте. Порада: розчешіть волосся перед тим, як прийняти душ, це сприяє розплутуванню сплутаного волосся і спростить процес миття, а також зменшить ламкість! Для досягнення оптимальних результатів нанесіть кондиціонер Hairburst для росту волосся.
Состав
Інгредієнти: водна (вода), сульфонат олефіну C14-16
натрію, кокамідопропілбетаїн, метилкокоілтаурат натрію, мірістамід DIPA, парфумерія (ароматизатор), бензоат натрію, гліцерин, сорбат калію, полікватерніум-72. Коко-глюкозид, гідроксид натрію, дистеарат гліколю, пантенол, натрій РСА, лактат натрію, цетеарилнонаноат, аргінін, аспарагінова кислота, гідролізований протеїн пшениці, екстракт висівків пшениці, РСА, тринатрієтилендіоніса гліцин, аланін, лецитин, лінолева кислота, серин, валін, лимонна кислота, ізолейцин, пролін, треонін, олія насіння черешні, гістидин, фенілаланін, олія насіння камелії олійної, аміл циннамал, гідроксицитронеллал.
Попередження: зберігати у закритому, недоступному для дітей місці.
 

Вопросы о товаре

Еще вопросов нет. Будьте первым кто задаст вопрос!

Задайте свой вопрос

Вопрос будет показан после модерации.

    Все ответы будут отображаться после модерации.

    Отзывы пользователей

    5

    1 отзывов

    Фильтры
    Дата
    Рейтинг Полезность
    1. Дарина

      Лучший позитивный отзыв
      0 people found this helpful
      Від природи маю кучеряве волосся. Цей шампунь знахідка для мене, а ще й аромат, який мені довподоби. Волосся після миття пахнюче, гладеньке, має блиск і розчісується бистро.
      Этот отзыв был полезен?
      0
      0
    Напишите отзыв
    Получите 40 грн на бонусный счёт за отзыв с фото или видео товара*
    * Детали акции по ссылке
    Добавить отзыв
    • Как вы оцениваете этот товар?

    Ссылка на видео с Youtube

    Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpeg, .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

    Отзыв будет показан после модерации.

    loader
    Вы отправили отзыв модераторам.
    5% от каждого заказа идет на помощь ВСУ. Все для нашей победы! Слава Украине!
    -10% на первый заказ после регистрации*. Промокод: new10