Facebook Pixel

Набір Шампунь та Кондиціонер для росту та здоров'я волосся, For Longer Stronger Hair, Hairburst, 350 мл / 350 мл

Страна-производитель: Великобритания
Код товара: 71109

В наличии

1 040 грн
Продавец товара Написать продавцу Пожаловаться
Описание
Шампунь для росту та здоров'я волосся, For Longer Stronger Hair Shampoo, Hairburst - це шампунь, який містить формулу для зміцнення волосся та є ідеальним доповненням до вітамінів для росту волосся. Шампунь делікатно очищаюча шкіру голови від забруднень та зайвого шкірного жиру, насичує волосся вітамінами, мінералами та поживними речовинами, зміцнюючий та живить волосяний фолікул та запобігає випаданню волосся, стимулює ріст волосся. Шампунь сприяє збереженню вологи, зменшенню ламкості волосся, подарує волоссю здоровий блиск, життєву енергію, надає їм пружність та еластичність. З застосуванням шампуню від Hairburst волосся стане більш слухняним, м'яким і гладким. Шампунь ідеально підходить для повсякденного застосування.
 
Кондиціонер для росту та здоров'я волосся, For Longer Stronger Hair Conditioner, Hairburst - це кондиціонер, який містить формулу для зміцнення волосся та є ідеальним доповненням до вітамінів для росту волосся. Кондиціонер для волосся містить пантенол, який у свою чергу утримує воду та сприяє покращенню зовнішнього вигляду та стану волосся. Гідролізовані протеїни пшениці, що містяться у складі, захищають волосся від негативного впливу зовнішнього середовища, перешкоджають перерізу кінчиків волосся. А завдяки вмісту амінокислот у волосся зберігається здатність вбирати вологу, надають їм пружність та еластичність. Кондиціонер насичує волосся вітамінами, мінералами та поживними речовинами, зміцнюючий та живить волосяний фолікул та запобігає випаданню волосся, стимулює ріст волосся. Кондиціонер сприяє зменшенню ламкості волосся, подарує волоссю здоровий блиск, життєву енергію. З застосуванням кондиціонера від Hairburst волосся стане більш слухняним, м'яким і гладким. Ідеально підходить для щоденного застосування.
 
Спосіб застосування: нанесіть шампунь на вологе волосся і масажуйте шкіру голови протягом 2-3 хвилин. Ретельно промийте волосся, а потім нанесіть кондиціонер для волосся Hairburst. Поступово розподіліть кондиціонер по всій довжині та кінці волосся. Залиште кондиціонер на волоссі на 3-5 хвилин і ретельно змийте.
 
Состав
Інгредієнти (шампунь): аква (вода), лаурилсульфат амонію, кокамідопропілбетаїн, гліцерин, хлорид натрію, лауроілсаркозинат натрію, гідролізований протеїн пшениці, коко-глюкозид, бензоат натрію, полікватерніум-2,, міристамід DIPA, гідроксипропілгуар гідроксипропілтримонія хлорид, натрію РСА, лактат натрію, динатрій ЕДТА, аргінін, аспарагінова кислота, РСА, токоферилацетат, гліцин, аланін, серин, валін, ізолейцин, пролін, лінін інін.
 
Інгредієнти (кондиціонер): водна (вода),
цетеариловий спирт, гліцерин, хлорид бехентримонія, лимонна кислота, стеарамідопропілдіметиламін, гідролізований протеїн пшениці, пальмітамідопропілтримонія хлорид, феноксиетанол, пантенол, хлорце, гідроксипропілгуар гідроксипропілтримоній хлорид, натрію РСА, лактат натрію, аргінін, аспарагінова кислота, РСА, гліцин, аланін, серин, валін, ізолейцин, пролін, треонін, гістидин, фенілаланін, амілциннамал, кумарин.
 
Не містить: SLS та парабенів, підходить для веганів.
 
Попередження: зберігати у закритому, недоступному для дітей місці.

Вопросы о товаре

Еще вопросов нет. Будьте первым кто задаст вопрос!

Задайте свой вопрос

Вопрос будет показан после модерации.

    Все ответы будут отображаться после модерации.

    Отзывы пользователей

    5

    1 отзывов

    Фильтры
    Дата
    Рейтинг Полезность
    1. Ксюха

      Лучший позитивный отзыв
      0 people found this helpful
      Чудовий комплекс для очищення і зміцнення волосся. Шампунем вимиваю волосся за один раз. Волосся стало міцним і блискучим. Кондиціонер забирає таку проблему, як пористість волосся, робить його гладеньким і мʼяким на дотик.
      Этот отзыв был полезен?
      0
      0
    Напишите отзыв
    Получите 40 грн на бонусный счёт за отзыв с фото или видео товара*
    * Детали акции по ссылке
    Добавить отзыв
    • Как вы оцениваете этот товар?

    Ссылка на видео с Youtube

    Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpeg, .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

    Отзыв будет показан после модерации.

    loader
    Вы отправили отзыв модераторам.
    5% от каждого заказа идет на помощь ВСУ. Все для нашей победы! Слава Украине!
    -10% на первый заказ после регистрации*. Промокод: new10