Facebook Pixel

Вопросы покупателей о комплекс витаминов группы В-50, B-Complex "50", Solgar, 250 капсул

купили цей комплекс але наразі читаю що вітаміни трупи В не можна приймати в комплексі а потрібно окремо. Навіщо ж їх тоді продають в такому вигляді? дякую за відповідь.

Добрий день, Сітлана! Ось така інформація є у нас. Комплекси віатмінов групи В покращують роботу кишечника, стан шкіри; підтримують емоційне здоров'я, допомагають справлятися зі стресами, депресіями, підвищеними емоційними навантаженнями; беруть участь в зростанні клітин, в енергообміну, в роботі м'язів; зміцнюють імунітет і збільшують опірність організму до різних захворювань. Шкідливо для тих, у кого є протипоказання або алергія на один з Вітамінів групи В. Компанія Солгар одна з Самих Кращих, і користується гарною репутацією вже багато років. Всі вітаміни Солгар і інших брендів, які виробляються в США, проходять сертифікації, перевірки на сумісність. Якби ці вітаміни були несумісні, то їх би ніхто і не випускав. 

Ответ:контент-менеджер сайта (Администратор) на 28 ноября 2020 г.
Добавить ответ

Добрый день. Можно ли эти витамины ребенку 9 лет?

Здравствуйте, Елена! Данный комплекс рассчитан для взрослого человека. Детям только по назначению врача. Или можно посмотреть хорошо сбалансирован комплекс для подростков, со всеми Витаминами группы В в составе:
Код товара: 596 Витамины для мозга подростков, Brain for Teens & Adults, Rainbow Light, 90 таблеток

Ответ:контент-менеджер сайта (Администратор) на 29 сентября 2021 г.
Добавить ответ

Задайте свой вопрос

Вопрос будет показан после модерации.

    Все ответы будут отображаться после модерации.

    В наличии

    1 678 грн
    Продавец: Biotus
    5% от каждого заказа идет на помощь ВСУ. Все для нашей победы! Слава Украине!
    -10% на первый заказ после регистрации*. Промокод: new10