Facebook Pixel

Спрей для зростання та об'єму волосся, Volume & Growth Elixir Spray, Hairburst, 125 мл

Страна-производитель: Великобритания
Особенности:
Веганам
Код товара: 77229

В наличии

1 120 грн
Продавец товара Написать продавцу Пожаловаться
Описание
Спрей для росту та об'єму волосся, Volume & Growth Elixir Spray, Hairburst – це багатофункціональний спрей, що містить натуральні інгредієнти, які потрібні для інтенсивного зростання та обсягу волосся. Вони живлять та відновлювати на шкіру голови навколо фолікула. Elixir Spray містить суміш натуральних екстрактів, антиоксидантів, які входять до складу спрею, стимулюють кровообіг у шкірі голови, сприяють омолодженню та живленню волосяних фолікулів, сприяють зупинці випадання волосся. Спрей використовується для місцевого застосування, він сприяє боротьбі з сухим, ламким і витонченим волоссям, підвищення міцності волосся, усунення їх ламкість і надмірного вироблення себуму. Спрей сприяє захисту волосся від ультрафіолетових променів та забруднень, а також має детокс-захист від впливу зовнішніх факторів. Спрей стане чудовим доповненням до щоденної процедури укладання волосся. Спрей підходить для щоденного застосування, при цьому не залишає жирності на волоссі.
 
Спосіб застосування: після миття волосся шампунем і кондиціонером рясно розпорошіть спрей на корені і довжину чистого вологого волосся, висушіть волосся феном догори ногами для додання додаткового об'єму і покладіть волосся як звичайно.
Состав
Інгредієнти: водна (вода), денат спирту, пантенол,
феноксиетанол, гліцерин, гідрогенізована касторова олія з ПЕГ-40, тридецет-9, пентиленгліколь, бензоат натрію, поліімід-1, сополімер малеату натрію та сульфонату стиролу лан лимонна кислота, парфум (ароматизатор), бутиленгліколь, етилгексигліцерин, екстракт насіння соняшника, пропіленгліколь, екстракт листя кропиви, екстракт висівок пшениці, екстракт горох, екстракт плодів морошки, 1,2- гександиол, каприлілгліколь, цинк спирт, бутілфенілметилпропіонал.
 
Не містить: SLS, парабенів.
Попередження: тільки для місцевого застосування. Чи не ковтати. Уникати контакту з очима. З появою роздратування зверніться до лікаря. Зберігайте у недоступному для дітей місці.
 

 

Вопросы о товаре

Еще вопросов нет. Будьте первым кто задаст вопрос!

Задайте свой вопрос

Вопрос будет показан после модерации.

    Все ответы будут отображаться после модерации.

    Отзывы пользователей

    0

    0 отзывов

    Фильтры
    Дата
    Рейтинг Полезность

    Нет отзывов

    Напишите отзыв
    Получите 40 грн на бонусный счёт за отзыв с фото или видео товара*
    * Детали акции по ссылке
    Добавить отзыв
    • Как вы оцениваете этот товар?

    Ссылка на видео с Youtube

    Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpeg, .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

    Отзыв будет показан после модерации.

    loader
    Вы отправили отзыв модераторам.
    5% от каждого заказа идет на помощь ВСУ. Все для нашей победы! Слава Украине!
    -10% на первый заказ после регистрации*. Промокод: new10