Facebook Pixel

Шампунь і Кондиціонер для сухого та пошкодженого волосся, Shampoo & Conditioner for Dry & Damaged Hair, Hairburst, 350 мл / 350 мл

Страна-производитель: Великобритания
Код товара: 71126

В наличии

1 080 грн
Продавец товара Написать продавцу Пожаловаться
Описание

Набір Шампунь і Кондиціонер для сухого та пошкодженого волосся, Shampoo & Conditioner for Dry & Damaged Hair, Hairburst з ароматом інжиру та ванілі для сухого та пошкодженого волосся, викликаного термічним укладанням, відмиранням та зовнішніми агресивними факторами.

Шампунь для сухого та пошкодженого волосся,
Longer Stronger Hair Shampoo, Hairburst - це шампунь, який містить формулу для сухого та пошкодженого волосся з вабним ароматом інжиру та ванілі, для відновлення захисної оболонки. волосся цього типу. Екстракти інжиру та ванілі забезпечать антиоксидантними властивостями волосся, сприяють його зволоженню та боротьбі з вільними радикалами, які можуть призвести до старіння волосся. Вміст білків пшениці сприяє живленню та захисту волосся від щоденних забруднень і стресів, роблячи їх гладкими. Олія мигдалю в цьому шампуні надає волоссю сили, запобігає перерізу кінчиків. Компоненти шампуню захищають волосся від руйнівної дії навколишнього середовища. Шампунь сприяє зменшенню ламкості волосся, подарує волоссю здоровий блиск, життєву енергію, надає їм пружність і еластичність, вони легше розчісуватимуться.
Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість засобу на вологе волосся, спіньте, а потім змийте. Порада: розчешіть волосся перед тим, як прийняти душ, це розплутає сплутане волосся і спростить процес миття, а також зменшить ламкість! Для досягнення оптимальних результатів нанесіть кондиціонер Hairburst для росту волосся.

Кондиціонер для сухого та пошкодженого волосся, Longer Stronger Hair Conditioner, Hairburst - це кондиціонер, який містить формулу для сухого та пошкодженого волосся з вабним ароматом інжиру та ванілі, для відновлення захисної оболонки волосся цього типу. Екстракти інжиру та ванілі забезпечать антиоксидантними властивостями волосся, сприяють його зволоженню та боротьбі з вільними радикалами, які можуть призвести до старіння волосся. Вміст білків пшениці сприяє живленню та захисту волосся від щоденних забруднень і стресів, роблячи їх гладкими. Вміст вітамін В5 сприяє зміцненню волосся, затримки вологи та поліпшення структури волосся від коріння. Компоненти кондиціонера сприяє відновленню пошкодженого волосся після фарбування, завивок, засобів укладання, надають волоссю сили, запобігають перерізу кінчиків. Компоненти кондиціонера захищають волосся від руйнівної дії навколишнього середовища. Кондиціонер сприяє зменшенню ламкості волосся, подарує волоссю здоровий блиск, життєву енергію, надає їм пружність і еластичність, вони легше розчісуватимуться

Состав
Інгредієнти шампунь: водна (вода), лаурилсульфат амонію, гліцерин, кокамідопропілбетаїн, парфум (ароматизатор), міристамід DIPA, бензоат натрію, хлорид натрію, дистеарат гліколю, лимонна кислота, полікватеріотріоніро калію, білок пшениці, пантенол, натрію РСА, лактат натрію, аргінін, аспарагінова кислота, РСА, тринатрійетилендіетілендіамін, екстракт плодів інжир, гліцин, масло шкірки цитрусових, аланін, екстракт плодів ванілі, серін, ол, , ізолейцин, пролін, треонін, бензойна кислота, гістидин, фенілаланін, бензилсаліцилат, г ексілкоричний альдегід.
 
Інгредієнти кондиціонер: водна (вода), цетеариловий спирт, С15- 19 алкан, стеарамідопропілдиметиламін, лимонна кислота, метосульфат дистеароїлетилгідроксіетилмонія, парфум (ароматизатор), бензоат натрію, гліцерин, піцинтон оламін, піроктоноламін, гідролізований протеїн пшениці, тринатрійетілендіаміндисукцинат, натрій РСА, лактат натрію, екстракт тетраселмісу, аргінін, аспарагінова кислота, РСА, молочна кислота, екстракт ананасу, гліцин, аланін, сорбат калію, серин, валін, sin фенілаланін, бензиловий спирт, ліналоол, гексил циннамаль.
 
Попередження: зберігати у закритому, недоступному для дітей місці.

Вопросы о товаре

Еще вопросов нет. Будьте первым кто задаст вопрос!

Задайте свой вопрос

Вопрос будет показан после модерации.

    Все ответы будут отображаться после модерации.

    Отзывы пользователей

    0

    0 отзывов

    Фильтры
    Дата
    Рейтинг Полезность

    Нет отзывов

    Напишите отзыв
    Получите 40 грн на бонусный счёт за отзыв с фото или видео товара*
    * Детали акции по ссылке
    Добавить отзыв
    • Как вы оцениваете этот товар?

    Ссылка на видео с Youtube

    Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpeg, .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

    Отзыв будет показан после модерации.

    loader
    Вы отправили отзыв модераторам.
    5% от каждого заказа идет на помощь ВСУ. Все для нашей победы! Слава Украине!
    -10% на первый заказ после регистрации*. Промокод: new10