Facebook Pixel

Набір Щампунь та Кондиціонер для кучерявого та хвилястого волосся, Shampoo & Conditioner for Curly and Wavy Hair, Hairburst, 350 мл / 350 мл

Страна-производитель: Великобритания
Код товара: 71123

В наличии

1 080 грн
Продавец товара Написать продавцу Пожаловаться
Описание

Набір Щампунь та Кондиціонер для кучерявого та хвилястого волосся, Shampoo & Conditioner for Curly and Wavy Hair, Hairburst - шампунь розроблений без сульфатів для кучерявого типу волосся, дбайливо очищує і не обтяжує волосся.  Глибоко зволожуючий кондиціонер складається з комбінації кондиціонуючих засобів, щоб підкреслити ваші природні локони.

 
Шампунь для кучерявого та хвилястого волосся, Shampoo for Curly and Wavy Hair, Hairburst - це шампунь, який містить формулу для кучерявого волосся з чарівним ароматом вишні та мигдалю, для зменшення завивання, зміцнення волосся і надаючи їм природного вигляду. Шампунь наситить їх вологою та корисними екстрактами, амінокислотами, додасть їм м'якості та захистить колір після фарбування. Активні компоненти зміцнять ваше волосся, збережуть від ламкості і випадання, зроблять слухнянім і шовковистим. При використанні цього шампуню Ви знайдете розкішне, сильне і м'яке волосся, з сяючим здоровим блиском. Шампунь для кучерявого і хвилястого волосся включає в свій склад натуральні олії, рослинні екстракти, амінокислоти, антиоксиданти, завдяки яким волосся набуде втрачену м'якість, шовковистість, стає пружним, легким у розчісуванні і слухняним. Активні компоненти шампунь сприяють підтримці об'єму волосся, підвищення їх міцності; вони сприяють відновленню, реструктуруванню та захисту стрижня волосся. Шампунь сприяє живленню та захисту волосся від щоденних забруднень і стресів, роблячи його гладким. Шампунь сприяє зменшенню ламкості волосся і перерізу кінчиків, подарує волоссю здоровий блиск, життєву енергію, надає їм пружність і елас вони легше розчісуватимуться.
Кондиціонер для кучерявого та хвилястого волосся, Conditioner for Curly and Wavy Hair, Hairburst - це кондиціонер, який містить формулу для кучерявого волосся з чарівним ароматом вишні та мигдалю, для зменшення завивання, зміцнення волосся і надаючи їм природного вигляду. Кондиціонер наситить їх вологою та корисними екстрактами, амінокислотами, додасть їм м'якості та захистить колір після фарбування. Активні компоненти зміцнять ваше волосся, збережуть від ламкості і випадання, зроблять слухнянім і шовковистим. Кондиціонер для кучерявого і хвилястого волосся включає в свій склад натуральні олії, рослинні екстракти, амінокислоти, антиоксиданти, завдяки яким волосся набуде втрачену м'якість, шовковистість, стає пружним. легким у розчісуванні і слухняним. Активні компоненти кондиціонера сприяють підтримці об'єму волосся, підвищення їх міцності; вони сприяють відновленню, реструктуруванню та захисту стрижня волосся. Кондиціонер сприяє живленню та захисту волосся від щоденних забруднень і стресів, роблячи його гладким. Кондиціонер сприяє зменшенню ламкості волосся і перетину кінчиків, подарує волоссю здоровий блиск, життєву енергію, надає їм пружність еластичність, вони легше розчісуватимуть.
 
Спосіб застосування: нанесіть шампунь на вологе волосся і масажуйте шкіру голови протягом 2-3 хвилин. Ретельно промийте волосся, а потім на підсушене волоссся нанесіть кондиціонер. Поступово розподіліть кондиціонер по всій довжині та кінці волосся. Залиште кондиціонер на волоссі на 3-5 хвилин і ретельно змийте.
Состав
Інгредієнти шампунь: водна (вода), сульфонат олефіну C14-16 натрію, кокамідопропілбетаїн, метилкокоілтаурат натрію, мірістамід DIPA, парфумерія (ароматизатор), бензоат натрію, гліцерин, сорбат калію, полікватерніум-72. Коко-глюкозид, гідроксид натрію, дистеарат гліколю, пантенол, натрій РСА, лактат натрію, цетеарилнонаноат, аргінін, аспарагінова кислота, гідролізований протеїн пшениці, екстракт висівків пшениці, РСА, тринатрієтилендіоніса гліцин, аланін, лецитин, лінолева кислота, серин, валін, лимонна кислота, ізолейцин, пролін, треонін, олія насіння черешні, гістидин, фенілаланін, олія насіння камелії олійної, аміл циннамал, гідроксицитронеллал.
 
Інгредієнти кондиціонер: водна (вода), цетеариловий спирт, хлорид бехентримонія, стеарамідопропілдиметиламін, лимонна кислота, парфумерія (ароматизатор), олія Prunus Amygdalus Dulcis (солодкого мигдалю), бензиловий спирт, олія касторова, бензо екстракт висівок пшениці, олія черешні, полікватерній-10, пантенол, ПХА натрію, етилгексілізононаноат, лактат натрію, хлорид натрію, аргінін, аспарагінова кислота, лінолева кислота, РСА, тринатрієтилендіаміндисукцинат, ян, цин, лецитин, серин, валін, олія насіння камелії олійної, ізолейцин пролін, треонін, гістидин, фенілаланін, сорбат калію, аміл циннамаль, гідроксицитронеллаль, лимонен.
 
Попередження: зберігати у закритому, недоступному для дітей місці

Вопросы о товаре

Еще вопросов нет. Будьте первым кто задаст вопрос!

Задайте свой вопрос

Вопрос будет показан после модерации.

    Все ответы будут отображаться после модерации.

    Отзывы пользователей

    0

    0 отзывов

    Фильтры
    Дата
    Рейтинг Полезность

    Нет отзывов

    Напишите отзыв
    Получите 40 грн на бонусный счёт за отзыв с фото или видео товара*
    * Детали акции по ссылке
    Добавить отзыв
    • Как вы оцениваете этот товар?

    Ссылка на видео с Youtube

    Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpeg, .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

    Отзыв будет показан после модерации.

    loader
    Вы отправили отзыв модераторам.
    5% от каждого заказа идет на помощь ВСУ. Все для нашей победы! Слава Украине!
    -10% на первый заказ после регистрации*. Промокод: new10