Facebook Pixel

Вітаміни для росту та здоров'я волосся для жінок 35+, Hair Vitamins, Hairburst, 60 капсул

Страна-производитель: Великобритания
Код товара: 71108

В наличии

1 540 грн
Продавец товара Написать продавцу Пожаловаться
Описание
Вітаміни для росту та здоров'я волосся для жінок
35+, Hair Vitamins, Hairburst - живильний комплекс, що містить важливі інгредієнти, які сприяють стимулюванню та збільшенню росту волосся, зміцненню здоров'я волосся, і які здатні надати їм об'єму, блиску, м'якості та шовковистості. Ця комплексна формула містить вітаміни групи В, 3; а також поповнюють організм біотином, селеном, цинком, залізом та колагеном. Важливі вітаміни групи в необхідні для запобігання втомі та виснаженню організму, а їх дефіцит може призвести до випадання волосся. Для того, щоб волоссю вистачало всіх життєво необхідних речовин для нормальної життєдіяльності необхідно, щоб надходила достатня кількість поживних речовин від коренів до їх кінчиків (жири, вуглеводи, білки, кисень та ін.) Їхня головна перевага полягає в тому, що вони зміцнюють волосся і захищає їхню відмінність від пошкоджень. Вітамін С важливий для зростання та відновлення тканин всього організму. Цинк - перешкоджає випаданню. Біотин бере участь у жировому обміні, перебуваючи в клітинах шкіри та волосся, він, безумовно, регулює вміст жиру в шкірних тканинах. Зміст міді, в комплексі, сприяє зменшенню та гальмування процесу витончення. Мідь важлива для підтримки здорової пігментаціі волосся, збереження кольору та блиску.
 
Спосіб застосування: приймати 2 капсули під час їжі.
Состав
Інгредієнти: пептиди рибного колагену (РИБА), метил сульфонал метан підготовлений (діоксид кремнію), оболонка капсули (гідроксипропіл метилцелюлоза, барвник: діоксид титану), наповнювач (целюлозний гель (Е460)), гіалуронової кислоти натрій, (аскорбінова кислота, гідроксипропіл метилцелюлоза), оксид цинку, L- цистин гідрохлорид, добавка проти злипання (стеарат магнію), рибофлавін (вітамін В2), добавка проти злипання (діоксид кремнію), ніацин (вітамін В3 або нікотинамід), сульфат міді, фолієва кислота, біотин, вітамін В6 (піридоксину гідрохлорид), селенат натрію
 
Попередження: якщо ви приймаєте ліки за рецептом або перебуваєте під наглядом лікаря, перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з терапевтом. Не перевищувати рекомендовану дозу.  Зберігати вдалині від дітей. Припиніть використання та проконсультуйтеся з терапевтом, якщо виникнуть побічні реакції.
  •  

Вопросы о товаре

Еще вопросов нет. Будьте первым кто задаст вопрос!

Задайте свой вопрос

Вопрос будет показан после модерации.

    Все ответы будут отображаться после модерации.

    Отзывы пользователей

    0

    0 отзывов

    Фильтры
    Дата
    Рейтинг Полезность

    Нет отзывов

    Напишите отзыв
    Получите 40 грн на бонусный счёт за отзыв с фото или видео товара*
    * Детали акции по ссылке
    Добавить отзыв
    • Как вы оцениваете этот товар?

    Ссылка на видео с Youtube

    Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpeg, .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

    Отзыв будет показан после модерации.

    loader
    Вы отправили отзыв модераторам.
    5% от каждого заказа идет на помощь ВСУ. Все для нашей победы! Слава Украине!
    -10% на первый заказ после регистрации*. Промокод: new10