Facebook Pixel

Набір EZPZ Чашка з кришкою та соломинкою рожева (MINI CUP (SET) BLUSH)

Код товара: 65319

Нет в наличии

689 грн
Новые товары EZPZ
Продавец товара Написать продавцу Пожаловаться
Описание
<Р> CUP SET З КРИШКОЮ І соломи Наступним кроком в процесі навчання пити з відкритою чашки з соломою. Після того, як дитина освоїв здатність пити з відкритого малолітка Cup, вони, ймовірно, потребує більшої кількості рідини. Тоді прийшов час, щоб запропонувати Mini Cup. Пиття з відкритою чашки є дуже важливим етапом у розвитку дитини. Він підтримує здоровий розвиток порожнини рота, мова і вчить дитина ковтати впевнено, знижує ризик прорізування затримки і прорізування зубів дискомфорту. <Р> Розміри: .. Пакети 10.2x15.5x6.3 см Обсяг 118 мл

<сильний> Рекомендується з 12 місяців

<сильний> CUP: <Р> Виготовлено в рот і руки FIT дитини <Р> М'який силікон безпечний для розвиваються зубів дитини <Р> Силіконова не ковзає поверхню чаші сприяє більш впевненого руху немовляти <Р> Внутрішній кут чашки забезпечує рівномірний потік для безпечної питної <Р> Протиковзке покриття на зовнішній частині днища, забезпечує стійкість, зменшує кількість пролитої рідини <Р> Безпечно для використання з холодною, теплою і гарячої їжі і рідини

<сильний> покрив: <Р> Закруглена форма кришки дає вашому маленьку ще один впевненість при використанні чашки. <Р> Кришки щільно входить внутрішню поверхню чаші, запобігаючи переповнення. <Р> Кришка може бути легко видалена з чашки, використовуючи виступаючі шипи датчика на стороні кришки.

<сильний> соломи: <Р> Широкий внутрішня поверхня трубки дозволяє навіть густу рідину проходити через <Р> Сенсорні колючки на кінці трубочки активувати сенсорне усвідомлення, щоб запобігти задуха. <Р> Сенсорні шипи на кінці трубочки забезпечує тактильну впевненість в губи округлені і рідина всмоктується. <Р> Кут нахилу соломи не дозволяє дитині кинути його голову назад, що також важливо для запобігання задухи. <Р> Довжина соломи в залежності від віку дитини, щоб оптимально підтримувати здорове дихання (включаючи носове дихання) під час пиття.

ПЕРЕВАГИ: <Р> Зроблено з силікону високої якості, який не є притулком для бактерій, гіпоалергенних і вільних бісфенолу, БПС, ПВХ, латекс і фталати <Р> мити в посудомийній машині <Р> Для тривалого використання (силікон є гнучким, що не буде зникати або корозії)

<сильний> Зверніть увагу: <Р> Чаші в комплекті з кришкою і соломою не герметичний. Якщо інвертується, рідина може текти / крапельно через соломинку і / або соломи отвір в кришці.

Увага: <Р> Вимийте перед першим використанням і кожен раз після використання посуду. Промити теплою водою з милом або посудомийної машини.

Покупатели также интересовались Похожие товары
Акция -10%
Хитозан (Chitosan) снижение веса, суставы
Акция -11%
Годен до 10/2025
Дикий Ямс (Wild Yam) при климаксе
1

В наличии

179 грн 200 грн
Акция -12%
Капсулы Супер Годжи №60 для комфортного похудения
Акция -14%
Годен до 10/2025
Женское здоровье, для восстановления цикла Ашока (Ashoka)
Акция -11%
Годен до 10/2025
Женское здоровье, нервы, пмс, Дудник китайский (Angelica)
Акция -10%
Астрагал (Astragal) против вирусов и паразитов

Вопросы о товаре

Еще вопросов нет. Будьте первым кто задаст вопрос!

Задайте свой вопрос

Вопрос будет показан после модерации.

    Все ответы будут отображаться после модерации.

    Отзывы пользователей

    0

    0 отзывов

    Фильтры
    Дата
    Рейтинг Полезность

    Нет отзывов

    Напишите отзыв
    Получите 40 грн на бонусный счёт за отзыв с фото или видео товара*
    * Детали акции по ссылке
    Добавить отзыв
    • Как вы оцениваете этот товар?

    Ссылка на видео с Youtube

    Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpeg, .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

    Отзыв будет показан после модерации.

    loader
    Вы отправили отзыв модераторам.
    5% от каждого заказа идет на помощь ВСУ. Все для нашей победы! Слава Украине!
    -10% на первый заказ после регистрации*. Промокод: new10