Facebook Pixel

Капа зубна набір 4 шт для лікування бруксизму та від хропіння професійний засіб проти хропіння з футляром

Акция -25%
Код товара: 60155

Нет в наличии

895 грн 1 200 грн
Скидка 305 грн
Продавец товара Написать продавцу Пожаловаться
Скидка 25%

Скидка применяется к товарам в корзине и не суммируется с акциями и другими предложениями.

Описание

Каппа для лікування бруксизму та хропіння.

Каппа призначена для пацієнтів, для попередження хропіння і бруксизму, які воліють недорогу альтернативу пристроям, що індивідуально виготовляються.

Бруксизм - це напади періодичного стиснення щелеп та скрегочення зубами. Цей процес є неусвідомленою звичкою і нерідко виникає внаслідок стресу чи занепокоєння. Він призводить до стирання та рухливості зубів, появи сколів.

Каппа від хропіння та бруксизму вважається пероральним нижньощелепним пристосуванням, яке клінічно довело свою ефективність у зціленні від хропіння та бруксизму. Цю спеціально створену універсальну капу, ви зможете адаптувати та підігнати під ваш рот.

Під час сну в людини, звужується просвіт дихальних шляхів, у результаті створюється деренчання м'якого піднебіння і виникає хропіння.

Каппа фіксує вашу нижню щелепу в потрібному положенні, внаслідок чого дихальні шляхи розширюються, дихання стає вільним і хропіння зникає. При використанні капи ваша нижня щелепа висувається вперед, що сприяє усуненню шуму, вібрації та дискомфорту під час сну.

Особливості використання пристрою від хропіння:

1. Спеціальний медичний силікон, який набуває форми вашої щелепи

2. Дуже просте використання, без складних налаштувань

Цей аксесуар від хропіння працює моментально, його потрібно лише вперше підігнати за кілька хвилин. Це універсальний пристрій - і результат її використання ви вже відчуєте в першу ніч. Для людей, які страждають від постійного недосипання і розбитості, цей продукт покаже різницю. Ви отримаєте повноцінний сон, заряд енергії та чудовий ранковий настрій.

Методика регулювання капи від хропіння:

Антихропіння капу дуже легко і просто можна налаштувати!

Пристосування від хропіння зроблено з гіпоалергенного та термопластичного полімеру. Цей термопластичний полімер робиться м'яким та пластичним при нагріванні у гарячій воді. У даному розігрітому стані (кинути в гарячу воду 90 градусів на 15 секунд), капу поміщають у роті для припасування, і після того, як матеріал застиг (кинути в холодну воду на 15 секунд) - його можна використовувати. Для хорошого припасування, дуже важливо, щоб тиск був рівномірно розподілений на всі зуби.

Адаптація капи за формою вашої щелепи і до ваших зубів займає близько 10 хв. Під час налаштування вам доведеться тримати рота закритим і в певному положенні.

Для налаштування капи від хропіння:

1. Закип'ятіть стільки води, щоб повністю занурити капу у воду. Заберіть киплячу воду з полум'я і зачекайте, поки процес кипіння припиниться. Сильно утримуйте пальцями зануріть капу на 15 секунд у гарячу, але не киплячу воду до того моменту, коли пластик стане м'яким і еластичним. Через 15 секунд вам необхідно робити все швидко і точно, тому що медичний пластик знову затвердіє.

Більше не занурювати капу в киплячу воду.

2. Беріть капу. Подивіться в дзеркало і добре відкрийте рот. Обережно помістіть розм'якшену капу в рот. Спочатку помістіть нижню щелепу в нижній канал, а потім верхній канал. Пластикова капа стане теплою, проте вас не обпалить. Посуньте нижню щелепу, поки зуби не стануть на одному рівні із зубами верхньої щелепи.

Зімкніть щелепи, прикусіть пластик. Ще щільно зімкніть свої губи, щоб витіснити повітря з ротової порожнини. Для звикання зубів до капи, натисніть язиком на нижню та верхню внутрішні площини капи. У цей час натисніть пальцями із зовнішнього боку губ. Таким чином, ви досягнете міцного прилягання капи до ваших зубів.

3. Зачекайте приблизно 1 хвилину, щоб полімер охолодився в цьому положенні. Після цього вийміть капу з рота і зануріть на 15 секунд у холодну воду, щоб зафіксувати форму. Потім помістіть капу знову в рот, щоб випробувати припасування. Нижня щелепа має бути висунута трохи вперед, капа повинна бути для вас зручною. Якщо ви не задоволені результатом припасування, повторіть регулювання. При наступному регулюванні опускайте капу в гарячу воду лише на 12 секунд. Бажано регулювання проводити не більше трьох разів. Багато користувачів залишаються задоволені вже після другого регулювання.

4. Якщо після декількох ночей хропіння все ще триває, налаштуйте капу ще раз. Посуньте нижню щелепу трохи вперед, але не дуже сильно.

5. Вам знадобиться від 2 по 4 тижнів, щоб звикнути до капи під час сну. Спочатку перші кілька днів вам не захочеться спати з капою всю ніч. З ранку ви повинні повернутись до стандартного положення зубів. З кожною наступною ніччю ви пристосуєтеся, і ніяк не відчуватимете дискомфорт. Через кілька тижнів ви вже зможете користуватися капою всю ніч.

Покупатели также интересовались Похожие товары
Акция -10%
Дикий Ямс (Wild Yam) при климаксе
1

В наличии

180 грн 200 грн

Вопросы о товаре

Еще вопросов нет. Будьте первым кто задаст вопрос!

Задайте свой вопрос

Вопрос будет показан после модерации.

    Все ответы будут отображаться после модерации.

    Отзывы пользователей

    0

    0 отзывов

    Фильтры
    Дата
    Рейтинг Полезность

    Нет отзывов

    Напишите отзыв
    Получите 40 грн на бонусный счёт за отзыв с фото или видео товара*
    * Детали акции по ссылке
    Добавить отзыв
    • Как вы оцениваете этот товар?

    Ссылка на видео с Youtube

    Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpeg, .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

    Отзыв будет показан после модерации.

    loader
    Вы отправили отзыв модераторам.
    5% от каждого заказа идет на помощь ВСУ. Все для нашей победы! Слава Украине!
    -10% на первый заказ после регистрации*. Промокод: new10