Facebook Pixel

Комплексний протеїн для схуднення 700 г молочне печиво Extremal Protein activity високобілковий

Акция -5%
Код товара: 58767

В наличии

655 грн 689 грн
Скидка 34 грн
Продавец товара Написать продавцу Пожаловаться
Скидка 5%

Скидка применяется к товарам в корзине и не суммируется с акциями и другими предложениями.

Описание
Білкова активність, комплексний протеїновий концентрат для збільшення сухих м'язів.

Протеїн Protein activity виробляється компанією Екстремал вже другий десяток років. Продукт дуже популярний серед спортсменів, тому що в ньому є основні фактори вдалого товару – добрий склад, приємний смак, висока ціна.

Приємний смак надає наявність натуральних ароматичних і смакових добавок, а також натурального какао порошку найвищої проби. Вдало продуманий білковий склад Protein activity. Це мікс молочного та сироваткового білка, гліцину сої, яєчного альбуміну.

У процесі виробництва, до базового рослинного протеїну додається універсальний молочний білок та швидкий сироватковий протеїн. Далі суміш збагачується певною кількістю яєчного альбуміну в стані пептидів. Ця операція оптимізує амінокислотний склад білка суміші до стандарту Optimal і робить продукт спортивного харчування Protein activity кращим у своєму сегменті.

Protein activity приймається як елемент дієти при відточуванні сухих м'язів та спалюванні жиру. Разом з ним приймають ВСАА, Карнітін ультра, Глютамін.

Склад: протеїнова матриця - соєвий ізольований білок, молочний білок, протеїновий сироватковий концентрат, білок яєчний сухий; смако-ароматичні добавки - натуральний порошок какао (у продукті зі смаком шоколаду та карамелі), ароматизатори харчові, підсолоджувачі сахарин, цикламат, ацесульфам.

Не містить: ГМО, штучних барвників, консервантів.

350 мл молока налити в шейкер або блендер, додати 1,5 мірні ложки (24 г) суміші «Білкова активність», розмішати до однорідної маси. При використанні води до 350 мл рідини додати 2,5 мірні ложки (40 г) продукту.

Застосування: 3 рази на добу – між сніданком-обідом, протягом 30 хв. після тренування, за півгодини до сну. У нетренувальні дні пити до 3-х коктейлів між їжею.

Запобіжні заходи: індивідуальна непереносимість компонентів, вагітність, період лактації. Не змішувати з гарячою чи газованою рідиною.

Не рекомендується вживати дітям віком до семи років, особам чутливим до лактози! Не вживати більше 4-х коктейлів на добу.

Умови зберігання та термін придатності: зберігати у сухому, прохолодному, захищеному від світла місці при температурі до 25°С та відносній вологості не більше 85%.
Состав
AQUA (WATER), UREA, BUTANE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, OCTYLDODECANOL, CETYL ALCOHOL, PROPANE, GLYCERYL STEARATE, ORYZA SATIVA (RICE) STARCH, PVP, GLYCERIN, C14-22 ALCOHOLS, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, PANTHENOL, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, CAPRYLYL GLYCOL, C12-20 ALKYL GLUCOSIDE, CITRIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE), CETRIMONIUM CHLORIDE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, CITRONELLOL,HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE
Покупатели также интересовались Похожие товары

Вопросы о товаре

Еще вопросов нет. Будьте первым кто задаст вопрос!

Задайте свой вопрос

Вопрос будет показан после модерации.

    Все ответы будут отображаться после модерации.

    Отзывы пользователей

    0

    0 отзывов

    Фильтры
    Дата
    Рейтинг Полезность

    Нет отзывов

    Напишите отзыв
    Получите 40 грн на бонусный счёт за отзыв с фото или видео товара*
    * Детали акции по ссылке
    Добавить отзыв
    • Как вы оцениваете этот товар?

    Ссылка на видео с Youtube

    Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpeg, .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

    Отзыв будет показан после модерации.

    loader
    Вы отправили отзыв модераторам.
    5% от каждого заказа идет на помощь ВСУ. Все для нашей победы! Слава Украине!
    -10% на первый заказ после регистрации*. Промокод: new10