Facebook Pixel

Креатин Моногідрат Creatine 5000 Evlution Nutrition 300г Без смаку (31385001)

Код товара: 68128

В наличии

1 200 грн
Продавец товара Написать продавцу Пожаловаться
Описание

Evlution Nutrition Creatine 5000 – сила, витривалість та максимальний м'язовий анаболізм

Підтримуючи традиційні погляди сучасних атлетів у бік перевірених, дієвих та ефективних продуктів спортивного харчування, компанія Evlution Nutrition рада представити одне з найкращих, популярних і перевірених доповнень для кожного активного спортсмена.

З Creatine 5000 Ви без сумніву досягнете видатних результатів у справі тілобудування, а також підвищення сили, витривалості, працездатності.

Evlution Nutrition Creatine 5000 – це підтверджена багаторічними науковими дослідженнями та досвідом безлічі атлетів по всьому світу, універсальна форма креатину – моногідрат.

З його допомогою мільйони ентузіастів залізного спорту досягли значного прогресу від занять у залі. А головне те, що моногідрат креатину чудово підходить як любителям, так і професіоналам!

Серед позитивних ефектів від прийому Creatine 5000 від компанії Evlution Nutrition варто виділити:

• стимулює виробництво АТФ в організмі, необхідної для вироблення енергії; • прискорює ріст м'язової маси; • дозволяє значно збільшити вагу снарядів у робочих підходах, а також кількість повторень; • збільшує м'язові об'єми шляхом додаткової гідратації; • підвищує силу, витривалість, продуктивність атлета; • прискорює процеси відновлення після тренування.

Моногідрат креатину в порошковій формі - це приголомшливе доповнення щоденного раціону спортсменів. Вживати його можна у чистому вигляді, запиваючи водою або соком. Крім цього, його використовують як інгредієнт для приготування перед-або посттренувальних коктейлів.

Креатин чудово поєднується з амінокислотами, у тому числі ВСАА та глютаміном, а також вітамінами, бета-аланіном, донаторами оксиду азоту, такими як аргінін та цитрулін, будь-якими іншими продуктами спортивного харчування.

Якщо Ви прагнете досконалості фізичної форми і хочете в найкоротші терміни побудувати сильне, потужне і атлетичне тіло, то одним з найкращих помічників для вас стане Evlution Nutrition Creatine 5000! (мірна ложка):

Креатин моногідрат 5000 мг

Цей продукт виготовлений у США, був поширений та виготовлений зареєстрованим об'єктом (GMP) та містить інгредієнти внутрішнього та міжнародного походження.

Як приймати: Як дієтичної добавки змішайте 1 совок креатину з 230 мл води, соку або Вашого білкового напою на вибір.

Попередження: Не використовувати, якщо у вас алергія на будь-яке з'єднання. Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Не використовуйте, якщо вагітні або під час лактації. Харчові добавки не повинні використовуватися замість різноманітної та збалансованої дієти. Зберігати у недоступному для дітей місці. Зберігати у сухому та прохолодному місці. Захищати від прямого сонячного проміння.

Вопросы о товаре

Еще вопросов нет. Будьте первым кто задаст вопрос!

Задайте свой вопрос

Вопрос будет показан после модерации.

    Все ответы будут отображаться после модерации.

    Отзывы пользователей

    0

    0 отзывов

    Фильтры
    Дата
    Рейтинг Полезность

    Нет отзывов

    Напишите отзыв
    Получите 40 грн на бонусный счёт за отзыв с фото или видео товара*
    * Детали акции по ссылке
    Добавить отзыв
    • Как вы оцениваете этот товар?

    Ссылка на видео с Youtube

    Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpeg, .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

    Отзыв будет показан после модерации.

    loader
    Вы отправили отзыв модераторам.
    5% от каждого заказа идет на помощь ВСУ. Все для нашей победы! Слава Украине!
    -10% на первый заказ после регистрации*. Промокод: new10