Facebook Pixel

Вопросы покупателей о омега-3, рыбий жир, Omega-3, EPA & DHA, Solgar, тройная сила, 950 мг, 100 гелевых капсул

Доброго дня. А хто виробник? Солгар зняв Омегу 3 іменно цю Омегу 3 тройну силуі з виробництва, а ви продаєте? Дуже дивно! Тепер з пласкою буду купляти у вас БАДи.

Добрий день, Любов! У Вас помилкова інформація: ні ця позиція, ні позиція на 50 гелевих капсул: Код товару: 3217 Омега-3, риб'ячий жир, Omega-3, EPA & DHA, Solgar, потрійна сила, 950 мг, 50 гелевих капсул не зняті з виробництва фірмою Solgar. Ви можете в цьому пересвідчитись, зайшовши на сайт виробника: https://www.solgar.com/products/triple-strength-omega-3-950mg-softgels/ Її продають всі продавці вітамінів, полистайте гугл. 

Ответ:контент-менеджер сайта (Администратор) на 27 ноября 2023 г.
Добавить ответ

Доброго дня. Вже задавала це запитання, нажаль не опублікували. Хто виробник даної Омеги, на сайті виробника Солгар є інформація, що дана Омега знята з виробництва. Хто виробник? Я ваша постійна клієнтка, а тепер страшно вже купляти у вас БАДи тому що не знаєш, чи ви продаєте оригінал, чи підробку.

Добрий день, Любов! Я вже відповідала на Ваше запитання, але на цю позицію опубліковано 51 питання-відповіді і Ваше знаходиться на 11-й сторінці. Якщо ви наша постійна клієнтка, то ви знаєте як ми працюємо і яку продукцію продаємо. Компанія Solgar - одна із ведучих компаній в Україні і на нашому сайті, так як на ринку України вона багато років. Підробками ми не займаємось, та й підробити таку продукцію в Україні неможливо. Американські вітаміни виробляються в лабораторних умовах тільки із натуральних або органічних інгредієнтів. Вони проходять сертифікацію і контроль якості в США, так як виробляються для американців. А Solgar - один із кращих американських виробників. Його продукція відрізняється пакуванням (баночка із скла завжди), етикеткою і якістю. Наша фірма купує препарати безпосередньо у виробника в Америці, партіями, логістика налагоджена. 

Ответ:контент-менеджер сайта (Администратор) на 28 ноября 2023 г.
Добавить ответ

Купував у вас омега 3 950 мг 100 шт. вже другий раз, але помітив різницю в кольорі баночки, іншу номерацію баночки знизу і взагалі на першій баночці був круг намальований на іншій , яку купив вже по центру число і в інеті також таке в оригіналі, розмір шрифту кінцевої дати і ще смутило в пршій баночці був запах приємний риби, але потім вже не був таким приємним, в новій баночці цех запах відсутній запах риби. В мене закрадуються сумніви, що коли купував перший це не був оригінал, але це сумніви. Прийдеться зробити аналіз в лабораторії, бо дуже багато підробок даного продукту. Я ні в якому разі не хочу зробити наклеп на вашу компанію, але сумніви є. Побачу як буду себе почувати від нових капсул чи буду відчувати покращення, бо від попередніх , щось ефекту покращення не відчував як від омеги в цілому.

 Доброго дня, Андрій! Виробник може змінювати етикетку тому так може бути, що наступна партія препарату одного і того ж виробника може відрізнятися. А картинку на сайті ми не встигаємо змінити. Продукцію від Solgar ми закупаємо у виробника в США. Продукт проходить контроль якості на кожному  етапі виробництва. Використовується жир із риби лосося або дрібних видів риб. Нарікань з боку клієнтів не було. Солгар - один із кращих виробників вітамінів в США.

Ответ:контент-менеджер сайта (Администратор) на 30 декабря 2023 г.
Добавить ответ

Доброго дня! Хочу замовити Омега 3, але без ніяких добавок, фірми Солгер .

Доброго дня! Цю позицію ви можете замовити у нас на сайті. Є в наявності.

Ответ:контент-менеджер сайта (Администратор) на 25 февраля 2024 г.
Добавить ответ

Задайте свой вопрос

Вопрос будет показан после модерации.

    Все ответы будут отображаться после модерации.

    5% от каждого заказа идет на помощь ВСУ. Все для нашей победы! Слава Украине!
    -10% на первый заказ после регистрации*. Промокод: new10