Шоколадний торт (мікс), Chocolate Cake Mix, Bob's Red Mill, без глютену, 453 грами
Шоколадний торт (мікс) виготовлений для безглютенової випічки і з використанням високої якості какао-порошку і суміші борошна без клейковини. Біотус пропонує цей багатий шоколадний торт, який напрочуд простий у приготуванні. Слід тільки додати кілька простих інгредієнтів, розмішати і випікати. З одиного пакету суміші можна спекти торт або 12 кексів. Це ідеальний вибір для безглютенового торта до дня народження! Для отримання більш докладної консультації ви можете звернутися до менеджера на сайт Biotus.
Bob's Red Mill, Gluten Free Chocolate Cake Mix
Спосіб вживання: 1/2 чашки вершкового масла або маргарину; 1 стакан молока (коров'ячого, соєвого, рисового, або горіхового); 1 ст.л. лимонного соку; 2 яйця ; 1/3 склянки гарячої води; 2 чайні ложки ванільного екстракту.
Всі інгредієнти кімнатної температури. Розігріти духовку до 180 градусів. Рясно змастити форму для торта.
У великій мисці міксером збити вершки з 1/2 склянки м'якого масло або маргарину до отримання однорідної маси. Додати напівфабрикат, 1 стакан молока, змішаного з 1 столовою ложкою свіжого лимонного соку, а також два яйця. Збивати 30 секунд на низькій швидкості, щоб змішати інгредієнти. Потім одну хвилину на низькій, середньої швидкості. Додати 1/3 склянки гарячої (110º) води і дві чайні ложки ванільного екстракту. Збити протягом однієї хвилини.
Помістити тісто в підготовлені форми для випікання торта. Випікати 30-35 хвилин або поки зубочистка, вставлена в центр, виходить чиста. Видалити з печі; поставити охолоджуватися на 10-15 хвилин .Остившій торт розрізати навпіл і змастити помадкою (будь-який за бажанням) між двома шарами, а потім охолодити весь торт.
* Для заміни яєць, змішати 2 столові ложки льняної муки (шроту) і 6 ст. води в невеликій мисці. Нехай ця суміш постоїть протягом 2 хвилин і використовувати її замість яєць.
Для кексів: приготувати рідке тісто, як описано вище; використовувати папір вкладиші для випічки, заповнити форми на 2/3. Випікати протягом 15 до 18 хвилин. 18 кексів.
Інші інгредієнти: тростинний цукор, несолодке какао, гарбанзо борошно, картопляний крохмаль, крохмаль тапиоки, цільне зерно білої сорго борошно, соєве FAVA борошно, сода, ксантанова камедь, морська сіль (карбонат магнію), вершки.
склад: | |||
Порція: 1/16 пакета (30 г суміші) | |||
Порцій в упаковці: 16 | |||
Кількість на порцію: | змішування | готовий запечений | |
калорії | 110 | 170 | |
Калорії від жирів | 5 | 60 | |
% Від добової потреби ** | |||
всього жирів | 0,5 г * | 1% | 11% |
насичений жир | 0 г | 0% | 21% |
Транс-жири | 0 г | ||
холестерин | 0 мг | 0% | 13% |
натрій | 85 мг | 4% | 4% |
всього вуглеводів | 24 г | 8% | 8% |
Харчові волокна | 2 г | 8% | 8% |
цукор | 12 г | ||
білок | 2 г | ||
Вітамін А | 0% | 4% | |
Вітамін С | 0% | 0% | |
кальцій | 20% | 25% | |
Залізо | 8% | 8% |
* Добова потреба розрахована на дієту в 2000 калорій. Ваше денний вживання може бути вище або нижче залежно від ваших потреб в калоріях. |
калорії: | 2,000 | 2,500 | |
всього жирів | Менше ніж | 65 г | 80 г |
насичений жир | Менше ніж | 20 г | 25 г |
холестерин | Менше ніж | 300 мг | 300 мг |
натрій | Менше ніж | 2,400 мг | 2,400 мг |
всього вуглеводів | 300 г | 375 г | |
Харчові волокна | 25 г | 30 г |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
5
- Благодаря этой смеси можно приготовить шикарный шоколадный тортик. Готовится легко и быстро. Получается очень вкусно. Отличный вариант для тех. кому нельзя глютен. Спасибо производителям и сайту. Обязательно буду брать еще.