Хліб мікс (без глютену), Bread Mix, Bob's Red Mill, 453 грам
Під замовлення(доставка 7-20 днів)
Оптова знижка
Саморобний хліб Mix (без глютену) може бути зроблений вручну або в хлібопічці. Ця суміш розроблена спеціально для тих, хто чутливий до глютену або по Желен може бути використана всіма. В результаті випічки виходить вологий, ароматний хліб, який ідеально підходить для бутербродів, тостів, хлібних крихт, грінок та інших страв. Мікс містить баранячу борошно, картопляний крохмаль, кукурудзяний крохмаль, борошно сорго, тапиока, згущений тростинний сік, вівсяну муку, ксантанову камедь, картопляну борошна, морську сіль, гуарову камедь, соєвий лецитин і пакет дріжджів. На сайті Biotus також можна не тільки купити, а ознайомитися з продукцією, отримати повну інформацію у наших консультантів.
Bob's Red Mill, Homemade Wonderful Bread Mix, Gluten Free
Для звичайних печей рецепт випікання хліба:
1 2/3 склянки теплої води або молока (коров'ячого, рисового, соєвого) 1 ціле яйце плюс достатню кількість яєчний білок близько 3/4 склянки 1/4 склянки розтопленого вершкового масла або рослинного масла 1 чайна ложка яблучного оцту
Розмішати дріжджі в теплому молоці в окремій мисці відставити на 5 хвилин. Додати яйця, розтоплене масло, оцет і дріжджі-молочну суміш і змішати для хліба сумішшю на середній швидкості протягом 3 хвилин. Помістити тісто у форму, змащену маслом приблизно на 25-35 хвилин, щоб зійшло. Випікати протягом 60-65 хвилин при температурі 180 градусів. Прикрити ще на 10 хвилин, щоб запобігти надмірному потемніння. Для перевірки ступеня готовності, натисніть буханку нігтем. Чіткий, жорсткий звук вказує на правильно випечений хліб. Охолодити до нарізки.
Випічка хліба в хлібопічці
1 2/3 склянки теплої води або молока (коров'ячого, рисового, соєвого) 1 ціле яйце плюс достатню кількість яєчний білок близько 3/4 склянки 1/4 склянки розтопленого вершкового масла або рослинного масла 1 чайна ложка яблучного оцту
Всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури. Дотримуйтесь ваші конкретнім інструкцій для додавання дріжджів, рідини і сухих інгредієнтів в правильному порядку. Молоко, яйця, розтоплене масло і оцет разом ретельно перемішують перед додаванням в хлібопічку. Вибрати режим випікання хліба. Видалити хліб з форми хлібопічки і охолодити до нарізки.
Інші інгредієнти: гарбанзо боби (мука), картопляний крохмаль, кукурудзяний крохмаль, білої сорго борошно, тапиока борошно, сік цукрового очерету, Фава квасолі (мука), ксантанова камедь, сухі дріжджі, картопляна мука, морська сіль, гуарова камедь, соєвий лецитин.
Зберігати в прохолодному, сухому місці.
склад: | |||
Порція: 1 порція (28 г суміші) | |||
Порції в упаковці: 16 | |||
Кількість на порцію: | змішування | підготовлений | |
калорії | 100 | 130 | |
Калорії від жирів | 5 | 30 | |
% Від добової потреби ** | |||
всього жирів | 0 г * | 0% | 5% |
насичений жир | 0 г | 0% | 10% |
Транс-жири | 0 г | ||
холестерин | 0 мг | 0% | 7% |
натрій | 270 мг | 11% | 12% |
всього вуглеводів | 21 г | 7% | 7% |
Харчові волокна | 2 г | 8% | 8% |
цукор | 2 г | ||
білок | 3 г | ||
Вітамін А | 0% | 2% | |
Вітамін С | 0% | 0% | |
кальцій | 0% | 2% | |
Залізо | 4% | 6% | |
* Сума в суміші. ** Добова потреба розрахована на дієту в 2000 калорій. Ваші денні значення можуть бути вище або нижче залежно від ваших потреб в калоріях. |
калорії: | 2,000 | 2,500 | |
всього жирів | Менше ніж | 65 г | 80 г |
жир | Менше ніж | 20 г | 25 г |
холестерин | Менше ніж | 300 мг | 300 мг |
натрій | Менше ніж | 2,400 мг | 2,400 мг |
всього вуглеводів | 300 г | 375 г | |
Харчові волокна | 25 г | 30 г |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
З цим товаром купують
Відгуки покупців
5
- Идеальная готовая смесь для любого вида хлеба и дрожжевого теста. С ней можно испечь формовой хлеб, булочки, пиццу. Благодаря составу смеси тесто очень хорошо поднимается. Выпечка удается на славу и сохраняет свежесть в течение длительного времени.