Житній хліб (мікс), Rye Bread Mix, Bob's Red Mill, 481 г
Житній хліб (мікс) - це готова суміш для випікання хліба в домашніх умовах (в хлібопічці або вручну). Житній хліб з цільного зерна глибокий, ситний і має особливий аромат, що зробило його популярним протягом всієї історії. Він залишається одним з основних продуктів в країнах Східної Європи і Скандинавії, де він може витримувати холодну погоду краще, ніж інші зернові культури. Житній хліб, приготовлений традиційним способом можна вживати з сиром, копченою рибою, ковбасою чи ін. Продуктами. Випікати житній хліб в домашніх умовах ніколи не було так просто! Суміш для випічки житнього хліба є хорошим джерелом клітковини, а також кальцію, заліза, фосфору та інших корисних мікроелементів, вітамінів, в тому числі фолієвої кислоти і рибофлавіну. Жито містить клітковину, білок, вітаміни і мінерали.
Суміш для випікання житнього хліба дозволяє зробити ідеальний, поживний і чудовий на смак хліб.
Продукти з цільного зерна мають важливе значення для вашого здоров'я. Ціле зерно включає в себе: висівки, ендосперм і зародок. Воно містить багато волокон, важливих вітамінів, мінералів і фитонутриентов. Дослідження показують, що вживання в раціоні продуктів з цільного зерна може знизити ризик розвитку багатьох захворювань: деяких видів раку (особливо раку шлунково-кишкового тракту), хвороб серця. Антиоксиданти, що містяться в цільного зерна зменшують ризик серцево-судинних захворювань. З цим, а також багатьма іншими корисними продуктами для здоров'я дорослих і дітей, ви можете ознайомитися більш детально на сайті Біотус.
Bob's Red Mill, Rye Bread Mix
Спосіб приготування: для хлібопічки або вручну
1 1/8 чашки теплої води в машину додати пакет дріжджів. Потім додати вміст пакета житнього хліба Мікс і 2 столові ложки каноли (або іншого) масла. Поставити машину на режим випікання хліба. Включити машину.
Тримати найкраще охолодженим або замороженим.
Суміш для випічки вручну або для звичайних печей (цей пакет становить 1 буханець)
Додати вміст пакета дріжджів до суміші. Змішати житній хліб Mix, 2 столові ложки каноли (або іншого) масла і 1 1/8 склянки теплої води. Замісити 8-10 хвилин на посипаній борошном поверхні. Тісто викласти в миску, накрити і дати піднятися в теплому місці (прибл. 1 1/2 години). Опустити рукою тісто вниз, накрити кришкою і дати піднятися ще раз (приблизно 30 - 40 хв.). Форма для випічки хліба змастити маслом верх і краю. Накрити поліетиленовою плівкою і дати піднятися в теплому місці в два рази (приблизно 45 хв) .Випекать в режимі 190 градусів протягом 30 - 40 хвилин. Вивернути каструлі, накрити рушником і охолодити перед нарізка.
Інші інгредієнти: збагачена небілений борошно (пшеничне борошно, ячмінь борошно, ніацин, залізо, тіамін, рибофлавін і фолієва кислота), темно-житнє борошна, цільна пшеничного борошна, світло-житнє борошно, житнє борошна, згущене сік цукрової тростини, глютен, знежирене сухе молоко, активні сухих дріжджів, морська сіль (карбонат магнію), кмин, мелений тмин, соєвий лецитин.
склад: | ||
Порція: 1/2 (37 г сухої суміші) | ||
Порцій в упаковці: 13 | ||
В одній порції | % від добової потреби * | |
калорії | 150 | |
Калорії від жирів | 25 | |
всього жирів | 3 г | 5% |
насичений жир | 0 г | 0% |
Транс-жири | 0 г | |
холестерин | 0 мг | 0% |
натрій | 210 мг | 9% |
всього вуглеводів | 25 г | 8% |
Харчові волокна | 3 г | 12% |
цукор | 4 г | |
білок | 6 г | |
Вітамін А | 0% | |
Вітамін С | 0% | |
кальцій | 4% | |
Залізо | 8% | |
* Добова потреба розрахована на дієту в 2000 калорій. Ваша добова норма може бути вище або нижче залежно від ваших потреб в калоріях. |
калорії: | 2 000 | 2,500 | |
всього жирів | Менше ніж | 65 г | 80 г |
жир | Менше ніж | 20 г | 25 г |
холестерин | Менше ніж | 300 мг | 300 мг |
натрій | Менше ніж | 2,400 мг | 2,400 мг |
всього вуглеводів | 300 г | 375 г | |
Харчові волокна | 25 г | 30 г |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
4
- Купила эту смесь первый раз на пробу. Готовила по рецепту. Все предельно просто и легко. Пекла в хлебопечке. Поднялся очень хорошо. Получился пышный и вкусный.