Турбінадо (тростинний цукор), Turbinado Sugar, Bob's Red Mill, 793 г
Під замовлення
Турбінадо (Turbinado sugar) є корисним подсластителем з першокласного цукрової тростини. Цукор - сирець має вигляд крупнозернистих, бурштинового кольору, кристалів. Цукор виробляється шляхом обробки соку з цукрової тростини і повільного випаровування води з нього. Цей процес призводить до його кристалізації. Для завершення процесу сушіння, кристали потім центрифугують турбінах або центрифузі. Значна частина меляси видалена парою або водою. Колір його сухих і сипучих великих кристалів від світло-золотистого до бурого. В принципі, це те ж саме, що промитий цукор-сирець, а саме слово turbinado означає «оброблений турбіною», тобто на центрифузі. Деякі вважають, що turbinado - цукор корисніше інших підсолоджувачів, тому що він піддається меншій обробці і зберігає більше поживних речовин, знайдених в соку цукрової тростини. Метод виробництва робить його придатним для строгих вегетаріанців, так як цукор не містить продуктів тваринного походження. Цукор містить: кальцій, магній, фосфор, натрій в незначній кількості. У кулінарії тростинний цукор використовується у випічці і приготуванні різних страв, але потрібно враховувати його підвищену вологість. Виробники рекомендують зберігати його в герметичному контейнері в прохолодному, темному місці.
Тростинний цукор має аромат ірисок. Посипати turbinado цукром печиво, булочки, кекси або пироги для солодощі і хрускоту. Цей грубий цукор ідеально підходить для підсолоджування кави, чаю або каші. Використовувати в улюблені напої і рецепти. На сайті Biotus можна не тільки його купити, але й ознайомитися з продукцією, отримати повну інформацію у наших консультантів.
Bob's Red Mill, Turbinado Sugar
Спосіб вживання:
Шоколадні мигдальні горіхи: ½ чашки шоколадної стружки; 2 чашки сухого цільного мигдалю; 1 ст.л Turbinado цукру; ½ чайної ложки солі;
- 1 ст.л какао-порошок;
- ½ чайної ложки меленої кориці (за бажанням);
- 1/8 чайної ложки перець чилі порошок (за бажанням).
Розплавити шоколадну стружку в мікрохвильовій печі близько 2-3 хвилин, перемішування кожні 30 секунд. Додати мигдаль і перемішати, щоб покрити шоколадом. Додайте цукор і сіль і добре перемішати.
Розкласти мигдаль на пергаментному папері на аркуші випікання і залишити при кімнатній температурі близько 5 хвилин.
Повертаємо мигдаль в миску. Додати какао-порошок і спеції і добре перемішати. Зберігати в герметичному контейнері. 8 порцій.
Д ругіе інгредієнти: тростинний цукор.
Зберігати найкраще в холодильнику або заморозити.
склад: | ||
Порція: 1 чайна ложка (5 г) | ||
Порцій в упаковці: 159 | ||
В одній порції | % Від добової потреби * | |
калорії | 20 | |
Калорії від жирів | 0 | |
всього жирів | 0 г | 0% |
Транс жири | 0 г | |
мононасичених жир | 0 г | 0% |
полінасиченими жири | 0 г | |
холестерин | 0 мг | 0% |
калій | 0 мг | 0% |
всього вуглеводів | 5 г | 2% |
Харчові волокна цукор | 0 г 5 г | 0%
|
білок | 0 г | 0% |
Вітамін А | 0% | |
Вітамін С | 0% | |
кальцій | 0% | |
Залізо
| 0%
| |
* Добова потреба розрахована на дієту в 2000 калорій. Ваше денне споживання може бути вище або нижче залежно від ваших потреб в калоріях. |
калорії: | 2,000 | 2,500 | |
всього жирів | Менше ніж | 65 г | 80 г |
жир | Менше ніж | 20 г | 25 г |
холестерин | Менше ніж | 300 мг | 300 мг |
натрій | Менше ніж | 2400 мг | 2400 мг |
всього вуглеводів | 300 г | 375 г | |
Харчові волокна | 25 | 30 г |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
5
- В состав тростникового сахара входят уникальные вещества – меласса и патока, придающие насыщенность цвету. Они также являются источником минеральных веществ и элементов – кальция, магния, калия, фосфора, цинка и даже небольшого количества белка. Польза коричневого тростникового сахара , употребляемого в адекватных дозах, неоспорима. Поэтому не стоит полностью отказываться от употребления сладкого, необходимо заменить его более полезным тростниковым нерафинированным продуктом от Bob's Red Mill.