Триколірне кіноа зерно, Quinoa, Bob's Red Mill, органік, 453 г
Під замовлення
Триколірна лобода цільне зерно (кіноа) - це багате поживними речовинами зерно, яке шанували як священну продукт у древніх інків. Триколірний лобода це прекрасне поєднання червоного, чорного і білого зерна. Родина триколірної лободи Південна Америка і воно використовується в кулінарії, як цільне зерно для приготування каш і прикраси страв.
Триколірна лобода містить від 12-18% легкозасвоюваного білка, більше, ніж в будь-якій іншій органічної крупі. Білок лободи може замінити м'ясо, що робить органічну квиноа привабливою крупою для вегетаріанців. Також органічний кіноа корисно вживати спорсменов, дітям, діабетикам і алергікам. Органічні насіння містить амінокислоту лізин, що сприяє зміцненню кісток (формування кісток у дітей та їх росту), зміцненню імунітету, регенерації тканин, засвоєнню кальцію. Містить білок альбумін, який необхідний для печінки, серця і роботи шлунково-кишкового тракту. Жири лободи мають високий вміст лецитиновою кислоти, яка відповідає за роботу мозку і нервової системи. Є потужним антиоксидантом і будівельним матеріалом для клітин нашого організму. Лобода містить клітковину, необхідну для травлення. Також марганець, магній, мідь, залізо і велика кількість фосфору (порівнянне з рибою), що робить квиноа ліками від багатьох недуг (мігрень, цукровий діабет, атеросклероз і ін.). На сайті Biotus ви можете ознайомитися з продукцією, придбати корисні для здоров'я крупи і готові продукти з них, а також отримати повну інформацію у наших консультантів.
Bob's Red Mill, Organic Whole Grain Quinoa
Спосіб приготування: 2 склянки води і 1 стакан лободи і варити на середньому вогні близько 12 хвилин при закритій кришці. Зняти з вогню, накрити кришкою і дати постояти 15 хвилин (4 порції).
Інші інгредієнти: органічна ціле зерно триколірної лободи ..
Зберігати в сухому, прохолодному місці, щоб зберегти свіжість.
склад: | ||
Порція: 1/4 чашки (48 г) сухий крупи | ||
Порцій в упаковці: 9 | ||
В одній порції | % Від добової потреби * | |
калорії | 180 | |
Калорії від жирів | 5 | |
всього жирів | 2 г | 2% |
насичений жир | 0 г | 0% |
Транс-жири | 0 г | |
холестерин | 0 мг | 0% |
натрій | 0 мг | 0% |
всього вуглеводів | 32 г | 11% |
Харчові волокна
| 4 г
| 16%
|
Сугарс | 1 г | |
білок | 6 г | |
Вітамін А | 0% | |
Вітамін С | 0% | |
кальцій | 2% | |
Залізо | 10% | |
* Добова потреба розрахована на дієту в 2000 калорій. Ваше денне споживання може бути вище або нижче залежно від ваших потреб в калоріях. |
калорії: | 2,000 | 2,5000 | |
всього жирів | Менше ніж | 65 г | 80 г |
жир | Менше ніж | 20 г | 25 г |
холестерин | Менше ніж | 300 мг | 300 мг |
натрій | Менше ніж | 2,400 мг | 2,400 мг |
всього вуглеводів | 300 г | 375 г | |
Харчові волокна |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
5
- Крупа киноа содержит большое количество протеина (белка) и других ценных полезных веществ, таких как кальций. В ней совсем мало жиров и много пищевых волокон, поэтому она замечательна для тех, кто хочет сбросить вес. Но самое ценное в киноа – это то, что крупа совсем не содержит глютена. Она обладает нейтральным вкусом. Именно поэтому из киноа можно готовить и сладкие, и несладкие блюда, добавлять в холодные и горячие закуски и салаты, использовать вместо мяса в вегетарианском питании. Из сваренных зерен я готовлю сладкий завтрак, добавляю еще сухофрукты, орехи или мед. Зерна киноа добавляю в пироги или посыпаю ими печенье. В таком виде зерна придают блюду уникальный вкус.