Сироватка молочна, Dairy Whey, Bob's Red Mill, 680 грам
Молочна сироватка від Bob's Red Mill - це преміум якості сипучий солодкий порошок, приготований з натуральної висушеної сироватки. Вона служить чудовим інгредієнтом для домашнього приготування їжі. Порошок сироватки може бути використаний для заміни частини знежиреного молока в рецептах, що зраджує готовому продукту солодкий, молочний смак. Суха сироватка є відмінним джерелом повноцінного білка. Сироватку можна використовувати для приготування тіста, що забезпечує мале використання жиру. На сайті Biotus також можна не тільки купити, а й ознайомитися з продукцією, отримати повну інформацію у наших консультантів.
Bob's Red Mill, Sweet Dairy Whey, Extra Grade
Спосіб приготування: коли рецепт вимагає коричневого цукру і білого цукру, то можна використовувати таку ж кількість коричневого цукру, а білий замінити порошком молочної сироватки. Якщо рецепт вимагає білого цукру, використовувати 2 частини цукру на 1 частину сироватки. Сироватка може використовуватися навпіл з цукром для страв із зернових культур, щоб поліпшити поживність готового продукту.
Інші інгредієнти: солодка молочна сироватка (молоко).
склад: | ||
Порція: 1 столова ложка (8 г) сухий | ||
Порцій в упаковці: 84 (за 24 унцій) | ||
В одній порції: | сухий | |
калорії | 30 | |
Калорії від жирів | 0 | |
% Від добової потреби * | ||
всього жирів | 0 г | 0% |
насичений жир | 0 г | 0% |
Транс-жири | 0 г | |
холестерин | 1 мг | 0% |
натрій | 70 мг | 4% |
всього вуглеводів | 6 г | 2% |
Харчові волокна | 0 г | 0% |
цукор | 5 г | |
білок | 1 г | |
Вітамін А | 0% | |
Вітамін С | 0% | |
кальцій | 6% | |
Залізо | 0% | |
* Добова потреба розрахована на дієту у 2000 калорій.Ваша добова норма може бути вище або нижче залежно від ваших потреб в калоріях. |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
4
- Вместо молока в рецептах использую сыворотку. Она придает сладкий вкус блюдам и является отличным источником полноценного белка. При приготовлении каш использую сыворотку напополам с сахаром для повышения питательности.