Суміш для хліба та піци, Bread + Pizza Mix, King Arthur Flour, без глютену, 517 г
Під замовлення(доставка 7-20 днів)
Оптова знижка
Суміш для хліба та піци, Bread + Pizza Mix, King Arthur Flour - це проста і легка в приготуванні безглютенову суміш. Безглютенова суміш дасть можливість не відмовлятися від улюбленої випічки і підійде всім, як людям з непереносимістю глютена, так і тим, хто прагне здорового способу життя і дотримується здорової дієти. Випічка із суміші не містить голютена легко засвоюється в шлунково-кишковому тракті не викликає здуття та відчуттів дискомфорту. Безглютенова суміш також матиме позитивну дію на організм, може допомогти у стимулюванні роботи кишечника, виведенні токсинів та шлаків, зниженні ваги, а також не провокує стрибки цукру. Зі сумішшю King Arthur Flour хліб і піца виходять не тільки дуже смачними, а й корисними, без будь-якої зернистості або післясмаку, які не відрізниш від випічки з пшеничного борошна.
На сайті Biotus можна не тільки купити і ознайомитися з продукцією, але також отримати повну інформацію у наших консультантів.
Рекомендації щодо застосування:
Тісто для піци — на 2 піци
Вам знадобиться:
1 ¾ склянка теплої води (35°С),
4 столові ложки рослинної або оливкової олії, плюс ще трохи для сковорідок,
3 великі яйця (кімнатної температури)
Приготування:
1. Збийте воду, олію та яйця електричним міксером. Збийте 1 склянку суміші та дріжджі. Додайте суміш, що залишилася, по 1 чашці за раз, очищаючи дно і стінки чаші і збиваючи протягом 30 секунд. Коли вся суміш буде додана, збивайте на середньо-високій швидкості ще 2 хвилини.
2. Накрийте поліетиленовою плівкою і дайте піднятися 30 хвилин.
3. Змастіть маслом два листи або форми для піци. Викладіть половину м'якого липкого тесту на кожну форму. Збризкайте маслом і розкотіть кожен корж у коло або овал розміром від 30 до 35 см. Дайте коржам піднятися протягом 30 хвилин без кришки, поки духовка розігрівається до 200 ° С.
4. Випікайте коржі, поки верх не схопиться, а низ не почне підрум'янюватися від 8 до 12 хвилин. Дістаньте з духовки та прикрасьте за бажанням. Випікайте ще від 6 до 10 хвилин, поки нижня частина не підрум'яниться, а начинка не приготується.
4 столові ложки збитої вершкової олії* або олії,
1 ¾ чашки теплого молока* (35°С),
3 великі яйця (кімнатної температури).
Приготування:
1. Збийте олію, молоко та яйця. Збити дріжджі та 1 склянку суміші. Додайте суміш, що залишилася, по 1 чашці за раз, очищаючи дно і стінки чаші і збиваючи щоразу на середньо-високій швидкості протягом 30 секунд. Коли закінчите додавати суміш, збивайте на середній-високій швидкості 2 хвилини. Накрийте поліетиленовою плівкою і дайте піднятися 30 хвилин.
2. Перемішайте, щоб випустити повітря. Викладіть тісто ложкою в злегка змащену жиром форму для хліба розміром 20x13 см, згладивши поверхню і залишивши середину опуклою у формі буханця. Нещільно накрийте кришкою і дайте піднятися, доки вони не виступлять на 2.5 см над краєм форми, від 20 до 40 хвилин.
3. Випікати в попередньо розігрітій до 180 ° С духовці до золотаво-коричневого кольору від 50 до 60 хвилин. Вийміть із форми та остудіть на решітці.Рада пекаря: для отримання найкращої текстури та обсягу ми настійно рекомендуємо вам використовувати електричний ручний міксер або настільний міксер з лопатями для приготування цієї суміші.
* Щоб приготувати немолочні продукти, використовуйте 1/4 склянки рослинної олії та 1 1/2 склянки теплої води.
Інші інгредієнти: змісь для хліба: суміш спеціального борошна (рисове борошно, крохмаль тапіоки), крохмаль тапіоки, картопляний крохмаль, тростинний цукор, емульгатор (моно- та дигліцериди) ), сіль, ксантанова камедь, суміш вітамінів і мінералів (карбонат кальцію, ніацинамід (вітамін B3), відновлене залізо, гідрохлорид тіаміну (вітамін В1), рибофлавін (вітамін В2), ферменти.Дріжджі: дріжджі, моностеарат сорбітану, аскорбінова кислота. Немолочні продукти*
Попередження: не їжте сиру суміш, тісто або рідке тісто.
Розмір порції:3 столові ложки суміші (30 г) | ||||
Порцій в упаковці: 16 | ||||
| При змішуванні | % від добової потреби ** | При приготуванні | % від добової потреби ** |
Калорії | 110 | 160 | ||
Усього жирів | 1 г | 1% | 5 г | 6% |
Насичений жир | 0,5 г | 3% | 3 г | 15% |
Трансжири | 0 г | 0 г | ||
Холестерин | 0 мг | 0% | 45 мг | 15% |
Натрій | 190 мг | 8% | 210 мг | 9% |
Всього вуглеводів | 25 г | 9% | 27 г | 10% |
Харчові волокна | 0 г | 0% | 0 г | 0% |
Усього цукру | 2 г | 3 г | ||
Включає додані цукру | 2 г | 4% | 2 г | 4% |
Білок | 1 г | 3 г | ||
Вітамін Д | 0 мкг | 0% | 0,5 мкг | 2% |
Кальцій | 60 мг | 4% | 100 мг | 8% |
Залізо | 1,7 мг | 10% | 1,8 мг | 10% |
Калій | 30 мг | 0% | 80 мг | 2% |
Тіамін | 0,24 мг | 20% | 0,25 мг | 20% |
Рібофлавін | 0,14 мг | 10% | 0,23 мг | 20% |
Ніацин | 1,8 мг | 10% | 2,2 мг | 15% |
** Відсоток від добової потреби ґрунтується на дієті в 2000 калорій. |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
З цим товаром купують
Відгуки покупців
0
Вернуться на сторінку авторизації