Facebook Pixel

Посттренувальна формула, ВСАА, фруктовий пунш, (Re ~ Con, Muscle Building System), Muscle Pharm, 1200г

Країна виробник: США
гарантія якості
Код товару: 19054
Штрих-код: 718122657681

Знятий з виробництва

2 464 грн
Нові товари Muscle Pharm
Продавець: Biotus
Biotus
Опис

Посттренувальна формула, фруктовий пунш, (Re ~ Con, Muscle Building System) від Muscle Pharm пропонує відмінну формулу, яка максимізує зростання, відновлення після тренування, покращує силу і якість тренування. Ця формула поєднує в собі збалансований склад, точні дозування і ефективне, швидке засвоєння. Re-Con є високопродуктивної, посттренировочной формулою відновлення. Продукт Re-Con був розроблений для максимізації найбільш важливого етапу програми підготовки спортсмена - фази після тренування "анаболічний вікно". Re-Con будівництво "- одна з кращих формул відновлення, доступних на ринку!

Re-Con комплексна формула відновлення включає в себе: ВСАА та ЕАА - найважливіші компоненти процесу нарощування м'язів, особливо в-тренінг пост "вікна зростання" для ремонту м'язів і відновлення.

3-ступінчаста система доставки - The Carb-Max суміш допомагає максимізувати рівень глікогену в м'язах після тренування. Моно-полісахарид в цій системі забезпечують швидке і стабільне всмоктування поживних речовин, для негайного поповнення енергії і постійного, відновлення глікогену. Декстроза і мальтодекстрин забезпечують швидкий приплив палива до м'язів, в той час як повільніше поглинання інуліну - доставку поживних речовин для стійкого поповнення.

М'язи Extender - дози бета - аланіну і цитрулина малата сприяють поповненню клітинної енергії, щоб живити постійні м'язові скорочення (для більш твердих, більш інтенсивних тренувань), і підготувати м'язові клітини для подальших тренувань.

М'язи детокс - забезпечує процеси детоксикації шкідливих речовин Ця матриця призначена для видалення відходів метаболізму для поліпшення відновлення і здоров'я клітин.

Антистрес адаптоген - Re-Con містить кілька протиінфекційних кортизолу, антистресові з'єднань, включаючи фосфатидилсерин і DMG, щоб протистояти впливу стресів, пов'язаних з інтенсивними тренуваннями і сприяють підвищення системного відновлення і зменшення ймовірності перетренованості.

Recovery Accelerator - Re-Con має кілька потужних сприяють відновленню, інгредієнтів: L-глутамін, таурин і L-аргінін - відомі своїми імуностимулюючі властивості.

Незалежно від ваших цілей, виконати їх всі з цією формулою від Muscle Pharm, одного з найбільш надійних брендів в спортивному харчуванні,   можливо, Всю детальну інформацію про препарат ви можете дізнатися на сайті: Biotus.

Спосіб застосування: змішати 1 совок з 500 мл води і вживати всі після тренування.

Інші інгредієнти: натуральні і штучні ароматизатори, лимонна кислота, оксид магнію, яблучна кислота, сукралоза, ацесульфам калію, сіль, хлорид калію, FD & C червоний # 40.

Зберігати при кімнатній температурі. Вплив тепла, світла чи повітря може вплинути на смак або аромат продукту, тому триматися подалі від прямих сонячних променів або тепла. Зберігати запечатаним, коли не використовується. може статися помірне злипання.

Тільки для здорових дорослих людей після 18 років. З обережністю приймати при прийомі інших ліків, або наявності заболеаніе, таких як: високий / низький кров'яний тиск, серцева аритмія, інсульт, хвороба серця, печінки, нирок або захворювання щитовидної залози, психіатричні захворювання, діабет, хвороби простати; або при прийомі інгібіторів моноаміноксидази або при лікування еректильної дисфункції.

Припинити використовувати за два тижні до операції. У разі виникнення побічних реакцій, негайно припинити прийом і звернутися до лікаря. Не слід перевищувати рекомендовану дозу або використовувати, якщо безпеки друк зламана. Зберігайте в недоступному для дітей місці.

лке.
Склад
склад:
Порція: 1 мірна ложка (40 г)
Порцій в упаковці: 30 ‡
  В одній порції % від добової потреби †
калорії 100  
всього Вуглеводи 27 г 9%
Харчові волокна 1 г 4%
цукор 7 г *
Вітамін С (аскорбінова кислота) 500 мг 83,3%
Вітамін Е (альфа-токоферол ацетат) 75 МО 250%
Вітамін В-6 (піридоксин HCL) 5 мг 250%
Кальцій (з фосфатних і силікатних) 158 мг 16%
Фосфор (фосфат кальцію) 50 мг 5%
магній 360 мг 90%
Селен (Selenium) 200 мкг 28,6%
хлор 100 мг 3%
натрій 57 мг 2%
калій 44 мг 1%
Re-Con Muscle перебудова суміш 40000 мг *

Carb Max 3 етап Система подачі
полімерів глюкози, декстрози, інуліну

  *
відновлення прискорювач
L-глютамін, таурин, L-аргінін, L-піроглутамінова кислота
  *
Анаболічна матриця 3: 1: 2 ВСАА суміш
L-лейцин, L-ізолейцин, L-валін
  *
ЕАА комплекс:
гліцин, L-треонін, L-лізин HCl, L-фенілаланін, L-метіонін, L-триптофан
  *
Антистрес і адаптоген матриця:
аскорбінова кислота, Диметилгліцин HCL (DMG), фосфатидів лецитин комплекс, L-цистеїн, гіностемма
  *
М'язи Matrix:
CarnoSyn бета-аланін, цитрулін малат, екстракт імбиру (корінь)
  *
Оновлення матриця (Insulinogenic)
Селен дріжджі, хром полінокатінат, ванаділсульфат, екстракт пажитника (що містить 4-гідроксіізолейцін), Джімнема Сильвестра
  *
М'язи детоксикація:
екстракт журавлини, кропиви лист, кульбаба (корінь), мучниця (ягоди), СОУ пальметто (ягоди), бромелайн, астаксантин комплекс
  *
† Добова потреба розрахована на дієту в 2000 калорій.
* Добова потреба не визначена.
‡ Примітка: Щільність порошку може відрізнятися і викликана змінами в розмір совка від порції і рівні заповнення від пляшки до пляшки.

Питання клієнтів

Немає питань

Задайте своє питання

Питання буде показаний після модерації.

    Всі відповіді будуть відображатися після модерації.

    Відгуки покупців

    0

    0 відгуки

    Фільтри
    Дата
    рейтинг Корисність

    Відгуків немає

    Напишіть відгук
    Отримайте 40 грн на бонусний рахунок за відгук з фото або відео товару*
    * Деталі акції за посиланням
    Додати відгук
    • Як ви оцінюєте цей товар?

    Посилання на відео з Youtube

    Додавайте до 10 зображень в форматах .jpeg, .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

    Відгук буде показаний після модерації.

    loader
    Ви відправили відгуки модераторам.
    5% від кожного замовлення йде на допомогу зсу. Все для нашої перемоги! Слава Україні!
    -10% на перше замовлення після реєстрації*. Промокод: new10