Органічна житнє борошно, Arrowhead Mills, 850 г
Main image Click to view image in fullscreen
calcActive())" class="thumbs-images">
Країна виробник: США
гарантія якості Код товару: 13198
Продавець: Biotus
Аналогічний товар
Опис
ТМ Arrowhead Mills є лідером у виробництві сумішей для випічки, злаків, зернових і горіхового масла з 1960р. Цей продукт 100% органічний:
вирощений без шкідливих штучних пестицидів; 30 г цільного зерна в одній порції; хороший джерело клітковини; знежирений; вирощений без синтетичних пестицидів. * Низькокалорійна дієта, багата їжею з цільних зернових та інших рослинних речовини, може знизити ризик розвитку серцевих захворювань і деяких форм раку. Цілісні зерна - чудове джерело клітковини.
Рекомендації щодо застосування:
Житній хліб: Для опари: 3/4 чашки Arrowhead Mills житнього борошна 3/4 чашки Arrowhead Mils All Purpose Mix 1 ст. ложка олії 1 ст. ложка меду 1 стакан цукор 1/2 чайної ложки сухих дріжджів 1,5 чашки води кімнатної температури Для тесту: 1,5 чашки Arrowhead Mils All Purpose Mix 1 чашка житнього борошна Arrowhead Mills 2 ст. ложка насіння кмину 2 чайні ложки сухих дріжджів 2 чайні ложки кухонної солі Додатково масло, житнє борошна для замісу 2 чайні ложки кмину для посипання Щоб зробити опару: У великій мисці збийте всі інгредієнти до однорідної маси поставте в тепле місце приблизно на 10 хвилин. Щоб зробити тісто: Тим часом, в іншій великій мисці змішати житнє борошно і іншу суміш, кмин, дріжджі і сіль. Посипати цією сумішшю опару, закрийте поліетиленовою плівкою і поставте в тепле місце приблизно на 3 - 4 години для бродіння. Після, вимішують протягом 2 хвилин при низькій швидкості, то 10 хвилин на середній швидкості. Тісто має виглядати гладким і пружним. Після цього залиште його на 20 хвилин потім помістіть в чисту миску змащену маслом і дайте піднятися протягом приблизно від 1 до 1,5 години. Замісити тісто протягом приблизно 5 хвилин, потім повернете в миску: накрийте і дайте піднятися протягом ще однієї години. Попередньо нагрійте піч до 250 ° С. Викладіть тісто у форму для випікання хліба. Виріжте 3 або 4 прорізи у верхній частині буханця з боку в бік. Посипте кмином при бажанні. Випікати протягом 10 хвилин при 250 ° С, після зменшити температуру та 220 ° С і випікати близько 30 до 35 хвилин або до золотисто-коричневого кольору. Дайте йому повністю охолонути на решітці і тільки після цього вийняти.
Інші інгредієнти: органічна житнє борошно.
Попередження: зберігати в прохолодному сухому місці.
Додаткові факти:
Склад
Розмір порції: 1/4 чашки (30г) | ||
Кількість порцій: близько 28 | ||
склад на одну порцію | % Денний норми ** | |
калорії | 100 | |
Калорії від жирів | 5 | |
всього жирів | 0,5 г | 1% |
насичені жири | 0 г | 0% |
Транс-жири | 0 г | |
поліненасичені жири | 0,5 г | |
мононенасичені жири | 0 г | |
холестерин | 0 мг | 0% |
натрій | 0 мг | 0% |
калій | 80 мг | 2% |
всього вуглеводів | 21 г | 7% |
Харчові волокна | 4 г | 18% |
цукор | 0 г | |
білок | 4 г | |
Вітамін А | 0% | |
Вітамін С | 0% | |
кальцій | 0% | |
Залізо | 4% | |
тіамін | 6% | |
рибофлавін | 4% | |
ніацин | 6% | |
** Відсоток денної норми засновані на дієті в 2000 калорій. | ||
калорії: | 2000 | 2500 |
Всього жирів менш | 65 г | 80 г |
Насичені жири менш | 20 г | 25 г |
холестерин менш | 300 мг | 300 мг |
натрій менш | 2400 мг | 2400 мг |
калій | 3500 мг | 3500 мг |
всього вуглеводів | 300 г | 375 г |
Харчові волокна | 25 г | 30 г |
Питання клієнтів
Немає питань
Задайте своє питання
Відгуки покупців
0
Фільтри
Відгуків немає
Вернуться на сторінку авторизації