Органічна борошно з синьої кукурудзи, Arrowhead Mills, 907 г
Синя кукурудза - бере своє походження з Центральної Америки, відома як найцінніший злак племен Пуебла. Ця красива, багряно-синя крупа без пшениці і глютену з зернами, які володіють більш хрусткою консистенцією і солодшим, вираженим горіховим смаком в порівнянні з жовтою або білою кукурудзою, перетворює тортилью і інші блюда в справжні шедеври. Компанія Arrowhead Mills з 1960 року є лідером в сфері органічних сумішей для випічки, зернових культур, злаків і горіхових масел.
Опис продукту:
повністю натуральний
Натуральні поживні речовини
цільні злаки
Не містить глютен
Не містить пшениці
Органічна продукція, сертифікована Департаментом сільського господарства США (USDA)
100% органічного походження
Вирощений без шкідливих синтетичних пестицидів
Борошно з цільних злаків
Виготовлена з інгредієнтів, які не є продуктами генної інженерії
Високий вміст клітковини
Низький вміст жирів
Чудове джерело цілісних злаків
Без штучних добавок
Рекомендації щодо застосування:
Хліб з синьою кукурудзи Час приготування: 30 хвилин Кількість: 1 деко розміром 20 х 20 см або 6 великих форм для кексів.
1 стакан органічного борошна з синьою кукурудзи, 0,5 ст. борошна для кондитерських виробів, 1,5 ч.л. пекарського порошку, 1/4 ч.л. морської солі, 1 ч.л. меду або кленового сиропу, 1 яйце або 1/4 склянки рідкого замінника яєць, 1 склянка води або молока. Перемішайте сухі інгредієнти. Змішайте рідини. З'єднайте обидві суміші і залийте на змащене маслом деко розміром 20 х 20 см або в форми для кексів. Випікайте при температурі 220 ° С протягом 15-20 хвилин або поки скоринка не стане золотисто-коричневого кольору.
Гострі кукурудзяні крекери Час приготування: 45 хвилин Кількість: 48-60 крекерів.
1/2 ст. сколотин, 3 ст.л. рослинного масла, 1 склянка органічного борошна з синьою кукурудзи, 0,5 ст. борошна для кондитерських виробів, 3/4 ч.л. морської солі, 1/4 ч.л. харчової соди, 1/8 ч.л. червоного стручкового перцю, 1/2 ч.л. перцю чилі в порошку, за бажанням кількість можна збільшити, 1 ч.л. порошку часнику
Нагрійте духовку до 180 С. Змішайте сколотини і масло. В окремому блюді ретельно перемішайте всі сухі інгредієнти. Додайте молочну суміш і місите поки тісто не прийме форму кулі. Місіть на посипаній борошном обробній дошці (при необхідності можна додати ще трохи борошна) протягом 5 хвилин. Розділіть тісто на дві частини і сформуйте з кожної квадрат розміром 30 х 30 см. Розріжте на квадратні шматки розміром 5 х 5 см. Додатково посипте сіллю і червоним перцем. Випікайте на злегка змащеному жиром деку протягом 15 хвилин або поки краю не стануть злегка коричневими. Злегка охолодіть не забираючи з дека, потім перекладіть на решітку. Зберігайте в нещільно закритому контейнері.
Додаткові факти:
Розмір порції: 1/4 чашки (35 г) | ||
Кількість порцій: близько 26 | ||
склад на одну порцію | % Денний норми ** | |
калорії | 130 | |
Калорії від жирів | 15 | |
всього жирів | 1,5 г | 2% |
насичені жири | 0,5 г | 3% |
Транс-жири | 0 г | |
холестерин | 0 мг | 0% |
натрій | 0 мг | 0% |
калій | 40 мг | 1% |
всього вуглеводів | 25 г | 8% |
Харчові волокна | 5 г | 20% |
цукор | 0 г | |
білок | 3 г | |
Вітамін А | 0% | |
Вітамін С | 0% | |
кальцій | 0% | |
Залізо | 4% | |
тіамін | 6% | |
рибофлавін | 2% | |
ніацин | 2% | |
** Відсоток денної норми засновані на дієті в 2000 калорій. | ||
калорії: | 2000 | 2500 |
Всього жирів менш | 65 г | 80 г |
Насичені жири менш | 20 г | 25 г |
холестерин менш | 300 мг | 300 мг |
натрій менш | 2400 мг | 2400 мг |
калій | 3500 мг | 3500 мг |
всього вуглеводів | 300 г | 375 г |
Харчові волокна | 25 г | 30 г |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
0
Вернуться на сторінку авторизації