Борошно з цільного зерна (суміш 10), Grain Flour, Bob's Red Mill, 680 г
Борошно з цільного зерна (суміш 10) - це суміш круп з різного зерна з високим вмістом поживних речовин. Суміш містить пшеницю, кукурудзу, жито, тритикале, сою, просо, ячмінь, коричневий рис, овес, лляне насіння. Вівсяні пластівці багаті білком, вітамінами і мінералами. На додаток до його поживними речовинами, овес містять значну кількість клітковини, яка покращує травлення, може допомогти знизити рівень холестерину. Всі інгредієнти суміші є хорошим джерелом клітковини, а також кальцію, заліза, фосфору та інших корисних мікроелементів, вітамінів, в тому числі фолієвої кислоти і рибофлавіну. Жито містить клітковину, білок, вітаміни і мінерали. Ячмінь містить харчових волокон, а також є їжею багатою мінералами. Тритикале є гібридом культур з якістю пшениці і властивостями морозостійкості жита. Він містить дієтичну клітковину і калій. Лляне насіння є найбільш широко доступним джерелом омега-3 жирних кислот. Воно також відмінне джерело кальцію і клітковини і є одним з кращих джерел лігнанив, які діють як антиоксиданти. Продукт містить соєві боби з високим вмістом білка, кальцію, заліза і клітковини. Просо проявляє лужні властивості, що робить його легко засвоюваним продуктом. Воно допомагає збалансувати природну кислотність. Просо також є відмінним джерелом харчових волокон.
Зернова суміш 10 дозволяє зробити ідеальну, живильну і чудову на смак випічку.
Продукти з цільного зерна мають важливе значення для вашого здоров'я. Ціле зерно включає в себе: висівки, ендосперм і зародок. Воно містить багато волокон, важливих вітамінів, мінералів і фитонутриентов. Дослідження показують, що вживання в раціоні продуктів з цільного зерна може знизити ризик розвитку багатьох захворювань: деяких видів раку (особливо раку шлунково-кишкового тракту), хвороб серця. Антиоксиданти, що містяться в цільного зерна зменшують ризик серцево-судинних захворювань. Для отримання більш докладної консультації ви можете звернутися до менеджера на сайт Biotus.
Bob's Red Mill, 10 Grain Flour, Whole Grain
Спосіб приготування:
Борошно додавати до хліба, млинців, печінкою і іншим хлібобулочних виробів. Для рецептів хліба, використання ¼, ½ склянки борошна цільнозерновий (10) замість звичайного борошна для випікання хліба:
3 чашки борошна цільнозерновий; 1 чайна ложка кухонної солі; 1 ½ чайної ложки харчової соди; ½ чашки коричневого цукру; 3 яйця; ¼ чашки рослинного масла; 2 чашки йогурту.
У великій мисці змішайте борошно, сіль, соду і коричневий цукор. Яйця збити і додати масло. Залити рідкі інгредієнти в сухі інгредіенти.Перемешать до однорідної маси. Закласти в формочки. змащені маслом. Випікати при температурі 350 ° С протягом 55 хвилин або поки зубочистка, вставлена в центр, виходить чиста.
Інші інгредієнти: незбиране зерно пшениці, цільне зерно жита, цільне зерно тритикале, цілі зерна вівса, цільне зерно кукурудзи, цілі соєві боби, зерно ячменю, цільне зерно коричневого рису, цільне зерно проса та насіння льону.
склад: | ||
Порцій в упаковці: 22 | ||
В одній порції | % Від добової потреби * | |
калорії | 140 | |
Калорії від жирів | 15 | |
всього жирів | 2 г | 3% |
Транс жири | 0.5 г | 2% |
холестерин | 0 мг | 0% |
натрій | 5 мг | 0% |
всього вуглеводів | 21 г | 7% |
Харчові волокна | 3 г | 1 2% |
цукор | 0 г | |
білок | 4 г | |
Вітамін А | 0% | |
Вітамін С | 0% | |
кальцій | 0% | |
Залізо | 4% | |
* Добова потреба розрахована на дієту в 2000 калорій. Ваше денне споживання може бути вище або нижче залежно від ваших потреб в калоріях. |
калорії: | 2 000 | 2,500 | |
всього жирів | Менше ніж | 65 г | 80 г |
жир | Менше ніж | 20 г | 25 г |
холестерин | Менше ніж | 300 мг | 300 мг |
натрій | Менше ніж | 2,400 мг | 2,400 мг |
всього вуглеводів | 300 г | 375 г | |
Харчові волокна | 25 г | 30 г |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
5
- Добавляю две столовые ложки этой муки 10 злаков при выпечке хлеба - в итоге получаю полезный хлебушек с приятным вкусом и бесподобной красивой и ароматной корочкой!