Маранта (крохмаль), Arrowroot Starch / Flour, Bob's Red Mill, 453 г
Маранта є багаторічною травою, що росте в тропічних лісах. Вона має багато цілющих властивостей, завдяки хімічним складом. Рослина культивується для крохмалю, який отримують з кореневищ, під назвою маранта. Це загущувач, який може бути використаний в якості заміни один до одного кукурудзяного крохмалю. Як загусник, він може бути використаний для супів, соусів і пудингів. Він не має аромату і і добре засвоюється огранізмамі. Він також є прекраснім інгредієнтом для безглютенової випічки або паніровці і створює більш м'яку і легку текстуру тортів та хлібу. Борошно (крохмаль) з маранта позитивно впливає на травлення, тому її рекомендують при анорексії або анемії кишківника. Рослина містить вітамін В9 (фолієва кислота), вітамін РР, пантеноівую кислоту. Фолієва кислота необхідна для функціонування кровоносної (покращує кровотворення, ділення клітин) і імунної системи, росту і розвитку дитячого організму. Також маранта містить кальцій, який впливає на стан кісток і зубів, рівень інсуліну, бере участь в нейронних реакціях, сприяє виведенню з організму солей важких металів. Для отримання більш докладної консультації ви можете звернутися до менеджера на сайт Biotus.
Bob's Red Mill, Arrowroot Starch / Flour
Спосіб вживання:
Маранта крохмаль / борошно має безліч застосувань у вашій кухні.
Це відмінний глютен - замінник кукурудзяного крохмалю і може бути використаний один до одного.
Маранта найкраще використовувати в кінці приготування їжі тільки до кипіння, так як кип'ятіння призведе до втрати його якостей. .
Для підливи і соусів: розвести маранта крохмаль в невеликій кількості прохолодної рідини, а потім віночком ввести в гарячу рідину.
Для саморобного морозива: використовувати 1 чайну ложку маранта крохмалю на порцію морозива, щоб запобігти утворенню кристалів льоду.
Як замінник яєць: збити 1 ст.л. маранта крохмалю, 1 столова ложка рослинної олії, 1/4 склянки води - одно одному яйцю.
Маранта крохмаль може бути використаний, щоб зробити порошок для випічки, який може використовуватися людьми з підвищеною чутливістю або алергією на кукурудзу.
Д ругіе інгредієнти: маранта крохмаль.
Тримати найкраще в охолодженому або в замороженому вигляді.
склад: | ||
Порція: 1/4 чашки (32 г) | ||
Порцій в упаковці: 14 | ||
В одній порції | % Від добової потреби * | |
калорії | 110 | |
Калорії від жирів | 0 | |
всього жирів | 0 г | 0% |
насичений жир | 0 г | 0% |
Транс-жири | 0 г | |
холестерин | 0 мг | 0% |
натрій | 0 мг | 0% |
всього вуглеводів | 28 г | 9% |
Харчові волокна | 1 г | 0% |
Сугарс | 0 г | |
білок | 0 г | |
Вітамін А | 0% | |
кальцій | 0% | |
Вітамін С | 0% | |
Залізо | 0%
|
калорії | 2,000 | 2,500 | |
всього жирів | Менше ніж | 65 г | 80 г |
насичений жир | Менше ніж | 20 г | 25 г |
холестерин | Менше ніж | 300 мг | 300 мг |
натрій | Менше ніж | 2,400 мг | 2,400 мг |
всього вуглеводів | 300 г | 375 г | |
Харчові волокна | 25 г | 30 г |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
5
- Крахмал абсолютно безвкусен и является прекрасным загустителем, поскольку, загустевая не мутнеет. Он не оставляет на языке мелового привкуса, присущего картофельному или кукурузному крахмалам, поэтому идеально подходит для приготовления всяческих соусов, десертов, выпечки. Добавление крахмальной муки в качестве загустителя не грозит испортить цвет или вкус кулинарного шедевра, будь то нежный сливочный соус или фруктовое желе.