Яблучний оцет, Fermented Apple Cider Vinegar, Natural Factors, сідровий, 500 мг, 360 капсул
Під замовлення(доставка 7-20 днів)
Опис Яблучний оцет, Fermented Apple Cider Vinegar, Natural Factors, сідровий, 500 мг, 360 капсул
Яблучний оцет, 500 мг, Natural Factors, Fermented Apple Cider Vinegar
Яблучний оцет, Fermented Apple Cider Vinegar, Natural Factors є похідним від природного бродіння солодкого яблучного сидру. Оцет відомий своїми кислотними властивостями і використовується у всьому світі протягом більш ніж 2000 років для різних кулінарних цілей. На смак яблучний оцет м'якше, ніж спиртовий, має яблучний аромат, в ньому містяться корисні вітаміни, кислоти, мікроелементи. Сидровий оцет підвищує активність травних ферментів, стимулює обмін речовин, розщеплює складні жири, активізує роботу кишківника, виводить з організму шлаки, токсичні речовини і продукти обміну, знижує апетит природним чином, сприяє виведенню зайвої рідини з організму, позитивно впливає на шкіру обличчя і тіла , зменшує вплив вільних радикалів на організм. Для отримання більш докладної консультації ви можете звернутися до менеджера на сайт Biotus
Спосіб застосування:
1 капсула 3 рази на день або за вказівкою лікаря.
Інші інгредієнти:
Желатинова капсула (желатин, вода очищена), стеарат магнію (рослинний сорт).
Попередження: зберігати в недоступному для дітей місці. Природна зміна кольору може статися в цьому продукті. Зберігати в сухому, прохолодному, захищеному від світла місці після відкриття. З обережністю застосовувати під час вагітності та годування, при прийомі інших ліків.
Склад
склад: | ||
Порції: 1 капсула | ||
Порцій в упаковці: 360 | ||
В одній порції | % Від добової потреби | |
Яблучний оцет (Malus pumila) (плоди) | 500 мг | ** |
оцтова кислота (6 %) | 30 мг | ** |
** Добову норму не визначено. |
З цим товаром купують
Для входу або реєстрації введіть свій номер телефону.
Вернуться на сторінку авторизації