Горох баранячий (нут), Garbanzo Beans, Bob's Red Mill, 708 г
Баранячий горох (нут) є одним з популярних і смачних бобів в країнах Близького Сходу та Індії. Нут (гарбанзо боби) є хорошим джерелом клітковини, білка і заліза. Вживаючи боби гарбанзо з цільного зерна при вегетаріанській дієті, можна поповнити організм білком, який можна порівняти з м'ясом або молочними продуктами. Борошно, виготовлене з цієї смачної квасолі, надає солодкий, багатий аромат хлібобулочних виробів. Нут популярний в кухні країн Близького Сходу і в індійській кулінарії, також є прекраснім інгредієнтом для безглютенової випічки. Борошно з гарбанзо бобів добре підходить для додавання в торти або хліб (до 25%). Вона також може бути використана для загущення супів, соусів або соусу. Ці круглі, неправильної форми, кремові боби мають тверду текстуру і м'який, горіховий смак. Вони зберігають свою форму і після приготування їжі.
Нут є прекрасним доповненням до запіканок, салатів і супів, тому що він містять багато білка і клітковини без жиру. З смаженого баранячого гороху можна зробити фантастичний і здорову закуску. Перемішати його з невеликою кількістю оливкової олії, посипати сіллю і перцем, а потім запекти в духовці до утворення хрусткої скоринки.
Дієти, багаті продуктами з цілісного зерна і інших рослинних продуктів з низьким вмістом жирів, насичених жирів і холестерину, може знизити ризик розвитку серцево-судинних захворювань і деяких видів раку. Для отримання більш докладної консультації ви можете звернутися до менеджера на сайт Biotus.
Bob's Red Mill, Garbanzo Beans
Спосіб вживання: кулінарія: 1 чашка баранячого гороху; 4 стакан води.
Замочіть квасолю на ніч. Злити воду і промити квасолю. Додайте 4 склянки води на 1 чашка баранячий горох. Довести до кипіння; зменшіть вогонь і варити на повільному вогні близько 2 годин.
1 чашка бобів вихід 2 - 2 1/2 чашки вареної квасолі. Варені боби можуть зберігатися до 1 тижня в холодильнику і до 6 місяців в морозильній камері.
Інші інгредієнти: баранячий горох.
Квасоля, горох і сочевиця є природною сільськогосподарською продукцією. Можливі сторонні вкраплення. Промити добре перед використанням.
Тримати найкраще в охолодженому або в замороженому вигляді.
склад: | ||
Порція: 1/4 чашки (50 г) | ||
Порцій в упаковці: 14 | ||
В одній порції | % Від добової потреби * | |
калорії | 180 | |
Калорії від жирів | 50 | |
всього жирів | 3 г | 5% |
насичений жир | 0 г | 0% |
Транс-жири | 0 г | |
холестерин | 0 мг | 0% |
натрій | 10 мг | 0% |
всього вуглеводів | 30 г | 10% |
Харчові волокна | 9 г | 35% |
цукор | 5 г | |
білок | 10 г | |
Вітамін А | 0% | |
кальцій | 4% | |
Вітамін С | 6% | |
Залізо | 15% |
калорії | 2,000 | 2,500 | |
всього жирів | Менше ніж | 65 г | 80 г |
насичений жир | Менше ніж | 20 г | 25 г |
холестерин | Менше ніж | 300 мг | 300 мг |
натрій | Менше ніж | 2,400 мг | 2,400 мг |
всього вуглеводів | 300 г | 375 г | |
Харчові волокна | 25 г | 30 г |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
5
- Полезные свойства нута обусловлены содержанием в его составе многочисленных витаминов , макро- и микроэлементов , а также других веществ. Среди других культур нут выделяется содержанием метионина – аминокислоты, обладающей способностью снижать уровень холестерина в крови. Подходит он для приготовления первых и вторых блюд, а также салатов , закусок и соусов. Горох прекрасно сочетается с рисом , поэтому его многие добавляют в плов. В качестве гарнира его лучше всего подавать к баранине или к другим видам мяса.