Facebook Pixel

Запитання покупців про глюкозамін, гіалуронова кислота, хондроїтин, МСМ, Glucosamine Hyaluronic Acid Chondroitin, Solgar, 60 таблеток

Добрый день! У вас есть что то чуть дешевле , но по составу аналогично Глюкозамин, гиалуроновая кислота, хондроитин, МСМ, Glucosamine Hyaluronic Acid Chondroitin, Solgar, 60 ?

Вот посмотрите https://biotus.ua/gljukozamin-hondroitin-msm-gialuronovaja-kislota-vegetarian-glucosamine-california-gold-nutrition-120-kapsul.html
Відповідь:контент-менеджер на 12 серпня 2018 р.
Додати відповідь

Глюкозамин, гиалуроновая кислота, хондроитин,подойдет в качестве Бада?

Да подойдет. Это именно хондропротектор - формула для суставов. Только они принимаются как правило от 2 до 3 мес
Відповідь:контент-менеджер на 29 серпня 2018 р.
Додати відповідь

Добрий вечір. Придбала продукцію Солгар в м. Полтава, аптека Мед сервіс. Глюкозамін-хондроитин-мсм. З баночки пахне спиртом, притом конкретно. На смак вітдає присмаком продукції, яка зберігалась в погребі. Це як із домашніми яблуками що зберігались в сирому місці певний час і це відчувається на смак. Вони запевнили мене що офіційними представниками. Поясніть що є норма, а що відхилення. Чи я дійсно придбала продукцію Солгар, чи підробку.

Добрий день, Анна! Цей препарат спиртом не повинен пахнути, а тим більше сирістю. Я сама пила глюкозамін, правда іншого виробника, то якогось неприємного запаху не було. Взагалі-то вітаміни натуральні і певний запах вони мають, комусь він може не сподобатись. У Вашому випадку я нічого конкретного сказати не можу, можливо, в мед сервізі порушили умови зберігання препарату. Пхнет , как корм для животных. Но этого не стоит, конечно, клиенту писать ) Но запха сырости точно не должно быть.
Відповідь:контент-менеджер сайта на 19 вересня 2018 р.
Додати відповідь

Можно ли принимать этот препарат при диабете? Какие противопоказания? Он содержит сахар или с чем связаны предостережения приема при диабете? Спасибо

Здравствуйте, Наталья! Производитель Solgar не указывает предупреждения по поводу диабета, в нашем описании была допущена неточность, которая с Вашей помощью исправлена. Благодарю.
Відповідь:контент-менеджер сайта на 19 жовтня 2018 р.
Додати відповідь

Здравствуйте, подскажите противопоказаний для пожилых людей нет? женщине 70 мучают суставные боли, но она на препаратах от высокого давления и после инфаркта - сердечница. Если нельзя- то посоветуйте что можно.

Здравствуйте, Татьяна! Это хороший комплекс и известный в Украине бренд, компонентов, повышающих давление в нем нет. Познакомьтесь еще с этим препаратом того же производителя Код товара: 2849 https://biotus.ua/podderzhka-sustavov-solgar-30-kapsul.html или вот с этим Код товара: 6786 https://biotus.ua/osteo-bio-fleks-osteo-bi-flex-120-tabletok.html. Производитель OSTEO BI-FLEX специализируется на препаратах для суставов.
Відповідь:контент-менеджер сайта на 22 грудня 2018 р.
Додати відповідь
Показати ще

Задайте своє питання

Питання буде показаний після модерації.

    Всі відповіді будуть відображатися після модерації.

    5% від кожного замовлення йде на допомогу зсу. Все для нашої перемоги! Слава Україні!
    -10% на перше замовлення після реєстрації*. Промокод: new10