Фарро органік, Organic Farro, Bob's Red Mill, незбиране зерно, 680 г
Під замовлення(доставка 7-20 днів)
Оптова знижка
Фарро відомий високим вмістом клітковини і хорошим джерелом заліза і білка. Це зерно було основою щоденного раціону харчування в стародавньому Римі. Фарро легко засвоюється, що дозволяє нашому організму легко засвоювати всі поживні речовини, які є в цьому зерні. Під час приготування їжі Фарро зберігає свої корисні поживні речовини. Зерно Фарро є улюбленим продуктом для гурманів і кухарів. Фарро має горіховий смак і жувальну текстура і ідеально підходить для рагу, салатів, запіканок та ін. Фарро відмінна заміна для коричневого рису і пшениці в традиційнім італійському різотто. Фарро легко приготувати, воно виробляє екзотичне враження на всіх, хто його скуштував.
На сайті Biotus ви можете ознайомитись із продукцією, придбати корисні для здоров'я каші, а також отримати повну інформацію у наших консультантів.
Bob's Red Mill, Organic Farro, 24 oz (680 g).
Запропоноване використання: виходить 4 порції (близько 2 чашок).
Приготування на плиті: доведіть до кипіння 2 літри води в каструлі з 1 чайною ложкою солі. Додайте 1 склянку промитого фарро, доведіть до кипіння, потім зробіть вогонь менше до середнього і варіть без кришки до м'якості, близько 30 хвилин. Злийте воду від варіння, потім подавайте.
Метод попереднього замочування: залийте 1 склянку фарро водою і поставте в холодильник на ніч, потім злийте воду. Помістіть в каструлю і додайте 3 склянки води або бульйону (досить покрити зерна). Довести до кипіння; зробіть менше вогонь до середньослабкого і варіть 10 хвилин. Злийте зайву рідину та подавайте.
Приготування у скороварці: помістіть у мультиварку 1 склянку промитого фарро, 4 склянки води та 1 чайну ложку солі. Накрийте кришкою і готуйте на слабкому вогні 2–2,5 години або сильному вогні 1,5 години. Злийте зайву воду та подавайте.
Приготування в мультиварці: помістіть 1 склянку промитого фаршу, 3 склянки води і 1 чайну ложку солі в каструлю мультиварки. Встановіть клапан на герметичність. При ручному налаштуванні та високому тиску встановіть час на 12 хвилин. Швидко скиньте тиск. Злийте зайву воду та подавайте.
Інші інгредієнти: перламутровий органічний фарро.
Містить: пшеницю.
Попередження: зберігати в сухому прохолодному місці.
Розмір порції: 1/4 склянки (52 г)
Кількість порцій: близько 13
Кількість на порцію | % від добової потреби* | |
Калорії | 190 | |
Всього жирів | 1 г | 1% |
Насичений жир | 0 г | 0% |
Трансжири | 0 г | |
Холестерин | 0 мг | 0% |
Натрій | 0 мг | 0% |
Всього вуглеводів | 38 г | 14% |
Харчова клітковина | 5 г | 18% |
Всього цукру | 0 г | |
Включає 0 г доданого цукру | 0% | |
Білок | 6 г | |
Вітамін Д | 0 мкг | 0% |
Кальцій | 14 мг | 2% |
Залізо | 2 мг | 10% |
Калій | 204 мг | 4% |
* Відсоток від добової потреби заснований на дієті у 2000 калорій.
Питання клієнтів
Задайте своє питання
З цим товаром купують
Відгуки покупців
5
- Цельнозерновой фарро содержит наибольшее количество клетчатки. У цельнозернового фарро ярко выраженный ореховый аромат. У этого злака похожий на коричневый рис вкус, а готовить его довольно легко. Перед приготовлением его нужно залить холодной водой на 8-16 часов и поставить в холодильник, затем промыть проточной водой. варить в подсоленной воде 20-40 минут, пока фарро не станет мягким и нежным. К фарро я добавляю обжаренные грибы; овощи; макароны с соусом; фасоль с сыром; мёд. Вариантов много - и все очень вкусно и полезно!