Цільнозерновий суміш для випічки хліба, Hearty Whole Grain Bread Mix, Bob's Red Mill, 567 г
Цільнозерновий суміш для випічки хліба, без глютену, Hearty Whole Grain Bread Mix, Gluten Free
Ця суміш розроблена спеціально для тих, кому необхідна безглютеновая дієта або по Желен може бути використана всіма. В результаті випічки виходить вологий, ароматний хліб, який ідеально підходить для бутербродів, тостів, хлібних крихт, грінок та інших страв. Продукти з цільного зерна мають важливе значення для вашого здоров'я. Ціле зерно включає в себе: висівки, ендосперм і зародок. Воно містить багато волокон, важливих вітамінів, мінералів і фитонутриентов. Дослідження показують, що вживання в раціоні продуктів з цільного зерна може знизити ризик розвитку багатьох захворювань: деяких видів раку (особливо раку шлунково-кишкового тракту), хвороб серця. Антиоксиданти, що містяться в цільного зерна зменшують ризик серцево-судинних захворювань. На сайті Biotus також можна не тільки купити, а ознайомитися з продукцією, отримати повну інформацію у наших консультантів.
Спосіб застосування:
1 3/4 склянки води 1/4 склянка олії 2 яйця 1 ч.л. яблучного оцту Інструкції для ручної випічки Розчиніть вміст пакетика дріжджів в 1 3/4 чашки теплої (43 ° С) води і залиште на 5 хвилин до утворення піни. Тримайте всі інгредієнти при кімнатній температурі. Висипати суху суміш у велику миску (бажано використовувати стаціонарний міксер). Додайте яйця, масло, оцет і суміш з води і дріжджів. Змішайте всі інгредієнти міксером на низькій швидкості до отримання однорідної маси. Збільште швидкість збивання міксером і збивайте отриману масу протягом 15 секунд або до тих пір, поки суміш злегка не загусне. Налийте в добре змащений антипригарний деко розміром 12 * 22 см. Розгладьте тісто зверху за допомогою змоченою лопатки. Накрийте деко поліетиленовою плівкою і поставте в тепле місце (20 - 25 ° С), щоб тісто піднялося протягом приблизно 40-45 хвилин або поки тісто не досягне краю дека. Розігрійте духовку до 190 ° С. Випікайте 60 - 65 хвилин або до тих пір, поки внутрішня температура хліба не досягне 95 ° С, потім накрийте хліб фольгою після того, як він почне корічневеть. Дістаньте деко з духовки і залиште хліб на 5 хвилин. Дістаньте хліб з дека і остудіть на решітці. Повністю остудіть перш, ніж нарізати.
Інші інгредієнти:
Цілісна зернова гречка, борошно з квасолі garbanzo, картопляний крохмаль, кукурудзяний крохмаль, насіння соняшнику, насіння кунжуту, борошно з цільного зерна, борошно з тапиоки, какао-порошок, цукор з цукрової капусти, мука з фавовой борошна, сушена меляса (меляса, мальтодекстрин , діоксид кремнію) ксантановая камедь, кмин, активні сухі дріжджі, морська сіль (карбонат магнію), незбиране зерно, картопляна мука, цибульний порошок, гуарова камедь, соєвий лецитин.
попередження
Найкраще зберігається в охолодженому або замороженому вигляді.
склад: | |||
Порція: 35 г | |||
Порцій в упаковці: 16 | |||
суміш | Для приготування | ||
калорії | 130 | 190 | |
Калорії від жирів | 30 | 70 | |
В одній порції | % Від добової потреби * | ||
всього жирів | 3,5 г * | 5% | 12% |
насичений жир | 0 г | 0% | 5% |
Транс-жир | 0 г | ||
холестерин | 0 мг | 0% | 9% |
натрій | 170 мг | 7% | 8% |
всього вуглеводів | 23 г | 8% | 8% |
дієтичне волокно | 4 г | 14% | 15% |
Сахара | 3 г | ||
білок | 4 г | ||
Вітамін А | 0% | 2% | |
Вітамін С | 0% | 0% | |
кальцій | 2% | 6% | |
Залізо | 8% | 10% | |
* Добова потреба розрахована на дієту в 2000 калорій. Ваше денне споживання може бути вище або нижче залежно від ваших потреб в калоріях. |
калорії | 2,000 | 2,500 | |
всього жирів | Менше ніж | 65 г | 80 г |
насичений жир | Менше ніж | 20 г | 25 г |
холестерин | Менше ніж | 300 мг | 300 мг |
натрій | Менше ніж | 2,400 мг | 2,400 мг |
всього вуглеводів | 300 г | 375 г | |
Харчові волокна | 25 г | 30 г | |
Калорії на грам |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
0
Вернуться на сторінку авторизації