Бурі водорості, дика атлантична морська капуста, Kelp, Wild Atlantic Kombu, Maine Coast Sea Vegetables, 56 г
Під замовлення(доставка 20-30 днів)
Продавець: Biotus
Оптова знижка
Бурі водорості, дика атлантична морська капуста, Kelp, Wild Atlantic Kombu
Бурі водорості, дика атлантична морська капуста дуже багата на йод. Йод - один з основних елементів для підтримки імунітету людини. Він має на організм сильне противірусну та антибактеріальну дію, покращує синтез гормонів щитовидної залози. З вірусами цей мікроелемент бореться за рахунок участі в процесі формування клітин-фагоцитів, а вже ці клітини захищають людину від захворювань. Зниження споживання йоду в складі харчових продуктів несприятливо відбивається на стані щитовидної залози, від роботи якої залежить і опірність організму злоякісного росту. Нормалізація функції щитовидної залози необхідна для поліпшення енергетичного обміну у хворих на рак. Ця корекція особливо важлива для виснажених хворих, так як у худого людини, навіть не має злоякісної пухлини, концентрація гормонів щитовидної залози знижена. У морських водоростей досить об'ємний список корисних властивостей. Зокрема, вони мають антиканцерогенну властивість, що дозволяє їм виводити з людського організму солі важких металів, радіонукліди та інші шкідливі речовини. Вміщені в цих лікарських рослинах солі альгінової кислоти ефективно захищають людину від впливу опромінення різного типу. У зв'язку з цим морська капуста рекомендується народною медициною як дієвий профілактичний засіб від лейкемії і раку. На сайті Biotus можна не тільки купити і ознайомитися з продукцією, але також отримати повну інформацію у наших консультантів.
Рекомендації щодо застосування
Рекомендуємо попередньо перевірити водорості на відсутність випадково залишилися дрібних камінчиків або черепашок. Деякі рослини можуть бути частково покриті білим порошком натуральних солей і цукрів, що виділилися під час зберігання. Це абсолютно нормально, як і можливі плями на краях більш зрілих листів. Кілька порад: у воді водорості збільшуються приблизно на 40% і вбирають в 5 разів більше своєї ваги. Сирі бурі водорості будуть жорсткими, якщо їх не розмочити або НЕ замаринувати. Для повного розм'якшення занурте в воду на 15-20 хвилин, варіть під тиском 5 хвилин, запікайте 3-4 хвилини при 150 ° C або ж смажте на сковороді 4-5 хвилин до утворення скоринки.
Бурі водорості в супах або з бобовими:
Вміщені в бурих водоростях натуральні Глутамати покращують смак і аромат багаті на білки продуктів типу квасолі. Замініть курячий або яловичий бульйон бульйоном з бурих водоростей. Занурте 1 лист в літр води мінімум на 10 хвилин і вийміть за потребою. Не потрібно додавати сіль. Залиште в рідини для більш насиченого бульйону або ж вийміть, наріжте і додайте в суп або до квасолі.
Бурі водорості в салатах: Збагатять ваші салати мінералами. Розм'якшіть водорості, замочивши (1 година), замаринувавши (1-24 години), шляхом бланшування, запікання або смаження (див. Базова приготування). Наріжте на невеликі шматочки і посипте салат. Додайте суху буру водорость в будь-маринади для морської нотки смаку.
Бурі водорості в якості закуски або гарніру: Порвіть, наріжте або нарубати водорості на невеликі шматочки і запікайте 3-5 хвилин при 150 ° C. Запікайте в сковороді на малому вогні до скоринки або притисніть в рясно змащену сковороді на середньому вогні до скоринки. Посипте цією крихтою салати, зернові, пасту або їжте прямо так!
Інші інгредієнти:
попередження:
Зберігати в прохолодному, сухому місці.
склад: | ||
Розмір порції: 1/3 склянки (7 г) | ||
Порцій в упаковці: 8 | ||
В одній порції | % Від добової потреби | |
калорії | 20 | |
всього жирів | 0 г | 0% |
натрій | 310 мг | 13% |
калій | 780 мг | 22% |
всього вуглеводів | 3 г | 1% |
Харчові волокна | 3 г | 9% |
білок | 1 г | |
Залізо | 15% | |
вітамін B12 | 2% | |
кальцій | 6% | |
магній | 15% | |
йод | 2110% | |
фосфор | 2% | |
рибофлавін | 10% | |
хром | 15% | |
вітамін B6 | 30% | |
* Відсоток добової потреби заснований на дієті у 2000 калорій.Незначітельний джерело: калорій з жирів, насичених жирів, трансжирів, холестерину, цукрів, вітаміну А і вітаміну С. |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Вернуться на сторінку авторизації