Боби маш (мунг), Mung, Bob's Red Mill, 765 грам
Боби мунг (маш) від Bob's Red Mill містять багато корисних поживних речовин. Вони відмінне джерело харчових волокон, рослинних білків, складних вуглеводів, заліза, вітамінів і мінералів. Ці боби з низьким вмістом калорій, жирів, натрію і холестерину. Розчинна клітковина, яка в травному тракті, поглинає токсини і зайвий жир, сприяє зниженню рівня «поганого» холестерину в крові, нормалізуючий тиск, позитивно впливає на еластичність артерій і вен. Боби мунг уповільнюють розвиток ракових новоутворень (молочної залози, в часності). У бобах маш є ізофлавони, що регулюють гормональний фон. Природні фіестрогени стимулюють вироблення гіалуронової кислоти, колагену і еластину. При постійному вживанні маша в їжу шкіра стає молодий, здорової і підтягнутою. При діабеті корисно вживати боби мунг, так як вони сприяє зниженню рівня цукру в крові при діабеті другого типу. Боби часто перед вживанням пророщують, що підвищує їх біологічну цінність. Такі боби мунг вживають в складі дієт. Вегетаріанці вважають за краще цей продукт через великий вміст білка в ньому. У кулінарії східної кухні маш є основнім інгредієнтом і з нього роблять борошно, додають в морозиво, локшину, льодяники, каррі. У жаркому кліматі боби мунг регулює температуру тіла. Боби маш є рідними для Індії і вирощувалися протягом тисяч років, як смачний джерело живлення. Сьогодні вони найбільш широко відомі своїми чудовими "паростки квасолі". Цілі маш мають злегка солодкий, горіховий смак і можуть бути приготовлені на плиті, як загальні боби.
Дієти з продуктами з цілісного зерна і інших рослинних продуктів з низьким вмістом жирів, насичених жирів і холестерину, може знизити ризик розвитку серцево-судинних захворювань і деяких видів раку. На сайті Biotus також можна не тільки купити, а й ознайомитися з продукцією, отримати повну інформацію у наших консультантів.
Bob's Red Mill, Mung, Heritage Beans
Спосіб приготування: посортувати і промити 1 чашку бобів маш. Додати 3 склянки води і довести до кипіння. Зменшити високу температуру до низької і варити до готовності, близько 25 хвилин. Додайте більше води в разі необхідності, готувати боби покриті водою під час приготування. 4 порції (близько 3 ½ чашки).
склад: | ||
Порція: 1/4 чашки (54 г) | ||
Порцій в упаковці: 14 | ||
В одній порції | % Від добової потреби * | |
калорії | 190 | |
Калорії від жирів | 10 | |
всього жирів | 1 г | 2% |
насичений жир | 0 г | 0% |
Транс-жири | 0 г | |
холестерин | 0 мг | 0% |
натрій | 5 мг | 0% |
всього вуглеводів | 33 г | 11% |
Харчові волокна | 14 г | 56% |
цукор | 1 г | |
білок | 12 г | |
Вітамін А | 0% | |
Вітамін С | 2% | |
кальцій | 2% | |
Залізо фолат фосфор магній цинк | 15% 40% 20% 20% 10% |
* Добова потреба розрахована на дієту в 2000 калорій. Ваше денний вживання може бути вище або нижче залежно від ваших потреб в калоріях. |
калорії: | 2,000 | 2,500 | |
всього жирів | Менше ніж | 65 г | 80 г |
насичений жир | Менше ніж | 20g | 25 г |
холестерин | Менше ніж | 300 мг | 300 мг |
натрій | Менше ніж | 2,400 мг | 2,400 мг |
всього вуглеводів | 300 г | 375 г | |
Харчові волокна | 25 г | 30 г |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
5
- Бобы маш считаются умеренно калорийным и диетическим продуктом, в котором содержится много белков, клетчатки и витаминов. Из бобов можно готовить супы, закуски, салаты, ризотто. Есть одно правило, которое лучше соблюдать для правильного и вкусного приготовления блюд из маша: бобы замачивают. Молодым бобам хватит и 1 часа, которые постарше - оставьте на ночь, если вы собираетесь варить суп с мясом или их тушить, то молодые бобы можно просто промыть.