Агар - агар, порошок, Agar Agar, Frontier Natural Products, 453 г
Frontier Natural Products, Powdered Agar Agar, 16 oz (453 g)
Агар-агар є натуральний желатин рослинного походження. Зовні він виглядає світлим і напівпрозорим. Його продають в упаковках, у вигляді промитих і висушених смужок або ж у вигляді порошку. Як правило, його використовують для приготування желе, пудингів і заварних кремів. Щоб виготовити желе, агар-агар кип'ятять у воді до тих пір, поки його тверді частинки не розчиняться. Потім додають підсолоджувач, ароматизатор, барвник, фрукти або овочі і потім рідину заливають у форми, які подають у вигляді десертів і овочевих заливних. Також, його додають в інші десерти, такі як, наприклад, желейний шар в торті.
На сайті Biotus також можна не тільки купити, але й ознайомитися з продукцією, отримати повну інформацію у наших консультантів.
попередження:
Прийом цього продукту без достатньої кількості рідини може викликати його розбухання і блокування вашого горла або стравоходу і може викликати задуху. Не приймайте цей продукт, якщо у Вас є проблеми з ковтанням. Якщо Ви відчуваєте біль в грудях, блювоту або утруднення при ковтанні або диханні після прийому цього продукту, негайно зверніться до лікаря.
Зберігати в щільно закритій тарі, зберігати в прохолодному, сухому, провітрюваному приміщенні.
Цей продукт слід приймати тільки з достатньою кількістю рідини. Чи не для використання особами з перешкодами в кишечнику.
склад: | ||
Розмір порції: 2 столові ложки (20.0 м) | ||
Порцій в упаковці: ~ | ||
В одній порції: | % Від добової потреби | |
калорії | 60 | |
Калорії від жирів | 0 | |
всього жирів | 0 г | 0% |
насичені жири | 0 г | 0% |
Транс-жири | 0 г | |
холестерин | 0 мг | 0% |
натрій | 20 мг | 1% |
всього вуглеводів | 16 г | 5% |
Харчові волокна | 2 г | 6% |
Сахари | 0 г | |
білки | 1 г | |
Вітамін А | 0% | |
Вітамін С | 0% | |
кальцій | 15% | |
Залізо | 25% | |
Добова потреба розрахована на дієту в 2000 калорій. |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
5
- Мне понравился. Желе готовить быстрее и проще чем из желатина, замачивать не нужно, не нужно следить чтобы вдруг, не закипел. Главное разобраться с пропорциями.