Facebook Pixel

Вітаміни для росту та здоров'я волосся для веганів, Unicorn Vegan Hair Vitamins, Hairburst, 60 пастилок

Країна виробник: Велика Британія
Особливості:
Веганам
Код товару: 77340

В наявності

1 200 грн
Продавець товару Написати продавцеві Поскаржитись
Опис
Вітаміни для росту та здоров'я волосся для
веганів, Unicorn Vegan Hair Vitamins, Hairburst - живильний комплекс для веганів, що містить важливі інгредієнти, які сприяють стимулюванню та збільшенню росту волосся, зміцненню здоров'я волосся, і які здатні надати їм об'єму, блиску, м'якості та шовковистості. Ця комплексна формула містить важливі мікроелементи: біотин, цинк та селен. Поживний комплекс містить вітамін А, антиоксидант вітамін Е, біотин, які подарують волоссю сяючий та доглянутий вигляд. Для того, щоб волоссю вистачало всіх життєво необхідних речовин для нормальної життєдіяльності необхідно, щоб надходила достатня кількість поживних речовин від коренів до їх кінчиків (жири, вуглеводи, білки, кисень та ін.) Їхня головна перевага полягає в тому, що вони зміцнюють волосся і захищає їхню відмінність від пошкоджень. Вітамін С важливий для зростання та відновлення тканин всього організму. Цинк важливий для зростання та відновлення клітин, перешкоджає випаданню. Завдяки вмісту цинку, прийом комплексу сприяє правильній роботі сальних залоз навколо волосяних фолікулів, Біотин бере участь у жировому обміні, перебуваючи в клітинах шкіри та волосся, він, безумовно, регулює вміст жиру в шкірних тканинах. Селен - це антиоксидант, який сприяє підтримці метаболічних функцій організму, поліпшенню стану волосс запобіганню їх випаданню. Прийом цього комплексу сприяє усуненню несприятливих факторів, які негативно діють на стан волосся і перешкоджають росту волосся.
 
Спосіб застосування: розжовуйте дві пастилки один раз на день, рекомендовано під час сніданку.
Склад

Вміст речовин / Інгредієнти

Денна норма: 2 пастилки Кількість Частка поживних речовин, % *
Вітамін С 80 мг 100%
Вітамін Е 12 мг а-ТЕ 100%
Вітамін А 400 мкг RE 50%
Вітамін В6 2 мг 143%
Вітамін В12 6 мкг 240%
Біотин 600 мкг 1200%
Цинк 10 мг 100%
Селен 55 мкг 100%
*  Відсоток від добової потреби заснований на дієті 2000 калорій.
 
Інші інгредієнти: сироп глюкози, цукор, модифікований картопляний крохмаль, вітамін С (L- аскорбінова кислота), лимонна кислота, концентрати солодкої картоплі, яблука, редиски та вишні, натуральний ароматизатор, рослинна олія (з кокосу, каноли), глазур:, глюконат цинку, вітамін Е (dl-альфа токоферил ацетат), вітамін В6 (піридоксин гідрохлорид), вітамін А (ретиніл ацетат), D-біотин, селенат натрію, вітамін В12 (ціанкобаламін).
Попередження: якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте ліки за рецептом або перебуваєте під наглядом лікаря, перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з терапевтом. Не перевищувати рекомендовану дозу. Зберігати у прохолодному та сухому місці. Зберігати вдалині від дітей. Не використовувати, якщо ущільнення під кришкою зламано. Харчові добавки не повинні замінювати збалансоване харчування та здоровий спосіб життя. Припиніть використання та проконсультуйтеся з терапевтом, якщо виникнуть побічні реакції.

Питання клієнтів

Немає питань

Задайте своє питання

Питання буде показаний після модерації.

    Всі відповіді будуть відображатися після модерації.

    Відгуки покупців

    5

    1 відгуки

    Фільтри
    Дата
    рейтинг Корисність
    1. Віта

      Кращий позитивний відгук
      0 people found this helpful
      Цей вітамін врятував моє волосся. Завжди мріяла про довге, шовкове волосся. З цим всим вітамін справився. Волосся не випадає і не перемішується .
      Цей відгук був корисний?
      0
      0
    Напишіть відгук
    Отримайте 40 грн на бонусний рахунок за відгук з фото або відео товару*
    * Деталі акції за посиланням
    Додати відгук
    • Як ви оцінюєте цей товар?

    Посилання на відео з Youtube

    Додавайте до 10 зображень в форматах .jpeg, .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

    Відгук буде показаний після модерації.

    loader
    Ви відправили відгуки модераторам.
    5% від кожного замовлення йде на допомогу зсу. Все для нашої перемоги! Слава Україні!
    -10% на перше замовлення після реєстрації*. Промокод: new10