Facebook Pixel

Кондиціонер для кучерявого та хвилястого волосся, Longer Stronger Hair Conditioner, Hairburst, 350 мл

Країна виробник: Велика Британія
Код товару: 71114

В наявності

560 грн
Продавець товару Написати продавцеві Поскаржитись
Опис
Кондиціонер для кучерявого та хвилястого волосся, Longer Stronger Hair Conditioner, Hairburst - це кондиціонер, який містить формулу для кучерявого волосся з чарівним ароматом вишні та мигдалю, для зменшення завивання, зміцнення волосся і надаючи їм природного вигляду. Кондиціонер наситить їх вологою та корисними екстрактами, амінокислотами, додасть їм м'якості та захистить колір після фарбування. Активні компоненти зміцнять ваше волосся, збережуть від ламкості і випадання, зроблять слухнянім і шовковистим. Кондиціонер для кучерявого і хвилястого волосся включає в свій склад натуральні олії, рослинні екстракти, амінокислоти, антиоксиданти, завдяки яким волосся набуде втрачену м'якість, шовковистість, стає пружним. легким у розчісуванні і слухняним. Активні компоненти кондиціонера сприяють підтримці об'єму волосся, підвищення їх міцності; вони сприяють відновленню, реструктуруванню та захисту стрижня волосся. Кондиціонер сприяє живленню та захисту волосся від щоденних забруднень і стресів, роблячи його гладким. Кондиціонер сприяє зменшенню ламкості волосся і перетину кінчиків, подарує волоссю здоровий блиск, життєву енергію, надає їм пружність еластичність, вони легше розчісуватимуть.
 
Спосіб застосування: нанесіть шампунь для кучерявого та хвілястого волосся Hairburst на вологе волосся і масажуйте шкіру голови протягом 2-3 хвилин. Ретельно промийте волосся, а потім нанесіть кондиціонер. Поступово розподіліть кондиціонер по всій довжині та кінці волосся. Залиште кондиціонер на волоссі на 3-5 хвилин і ретельно змийте.
 
Склад
Інгредієнти: водна (вода), цетеариловий спирт, хлорид бехентримонія, стеарамідопропілдиметиламін, лимонна кислота, парфумерія (ароматизатор), олія Prunus Amygdalus Dulcis (солодкого мигдалю), бензиловий спирт, олія касторова, бензо екстракт висівок пшениці, олія черешні, полікватерній-10, пантенол, ПХА натрію, етилгексілізононаноат, лактат натрію, хлорид натрію, аргінін, аспарагінова кислота, лінолева кислота, РСА, тринатрієтилендіаміндисукцинат, ян, цин, лецитин, серин, валін, олія насіння камелії олійної, ізолейцин пролін, треонін, гістидин, фенілаланін, сорбат калію, аміл циннамаль, гідроксицитронеллаль, лимонен.
 
Попередження: зберігати у закритому, недоступному для дітей місці
 

Питання клієнтів

Немає питань

Задайте своє питання

Питання буде показаний після модерації.

    Всі відповіді будуть відображатися після модерації.

    Відгуки покупців

    5

    1 відгуки

    Фільтри
    Дата
    рейтинг Корисність
    1. Ірина

      Кращий позитивний відгук
      0 people found this helpful
      Використовую кондиціонер разом із шампунем цієї серії. Гарно розподіляється по волоссі і бистро змивається. Після сушіння волосся не плутається , має здоровий вигляд, пористість волосся зменшилась. А головне воно гладеньке і блискуче.
      Цей відгук був корисний?
      0
      0
    Напишіть відгук
    Отримайте 40 грн на бонусний рахунок за відгук з фото або відео товару*
    * Деталі акції за посиланням
    Додати відгук
    • Як ви оцінюєте цей товар?

    Посилання на відео з Youtube

    Додавайте до 10 зображень в форматах .jpeg, .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

    Відгук буде показаний після модерації.

    loader
    Ви відправили відгуки модераторам.
    5% від кожного замовлення йде на допомогу зсу. Все для нашої перемоги! Слава Україні!
    -10% на перше замовлення після реєстрації*. Промокод: new10