Закваска бактеріальна скуштувати ложечкою, VIVO, 4 флакона
Закваска бактеріальна скуштувати ложечкою, VIVO - це джерело біфідо-і лактобактерій в формі закваски для йогурту домашнього приготування. Закваска має натуральний смак і багато корисних властивостей як для дитини, так і для дорослих. У приготуванні скуштувати ложечкою дуже простий, і він є відмінним кисломолочним продуктом для раціону всієї родини. Вживання закваски нормалізуючий травлення, відновлюючий мікрофлору кишківника, покращує перестальтику кишківника, покращує обмін речовин, зміцнюючий імунітет. Пробіо Йогурт містить в складі доброзичливі бактерії, які при контакті з молоком активно розмножуються і роблять продукт густим, з ніжною консистенцією, без крупинок, з натуральнім і приємним смаком. Біфідо і лактобактерії, вступаючи в кишечник, підвищують захисний бар'єр, перешкоджають проникненню мікробів і токсинів, пригнічують активність патогенної флори, попереджають розвиток інфекційних захворювань і гнильних бактерій, усувають подразнення і розлади кишківника, симптоми дисбактеріозу, поліпшують всмоктування вітамінів, мінералів, корисних речовин, що надходять з їжею, запобігають виникненню алергічних реакцій. Регулярне вживання йогурту сприяє нормальній життєдіяльності організму, профілактиці шлунково-кишкових захворювань, сприяє швидкому відновленню організму і мікрофлори після прийому антибіотиків та інших ліків, після перенесених хвороб. Відмінний продукт без добавок для щоденного вживання всією сім'єю, при бажанні можна додавати улюблені фрукти. Закваску також можна приймати в чистому вигляді як пробіотики, для відновлення мікрофлори кишківника, нормалізації травлення. і зміцнення імунної системи.
На сайті Biotus можна не тільки купити і ознайомитися з продукцією, але також отримати повну інформацію у наших консультантів.
VIVO, Закваска бактеріальна скуштувати ложечкою, 4 флакона.
Пропоноване використання: в тепле молоко (1-3 літри) (40 ° С - трохи тепліше тіла) додайте 1 флакон закваски. Ретельно перемішайте, загорніть каструлю в великий рушник, щоб суміш залишалася теплою. Залиште сквашуватися на 6-8 годин в теплому місці. Коли продукт загус, охолодіть його в холодильнику і ваш йогурт готовий!
Попередження: зберігати в холодильнику (при температурі +2 .. + 6) - 12 місяців. Не застосовувати при індивідуальній непереносимості лактози. Перед початком застосування дитиною до 1-го року проконсультуйтеся з лікарем. Кількість продукту для одноразового годування дитини зазначено в інструкції. Зберігати в оригінальній упаковці. Після розтину пакетика продукт вжити відразу. Зберігання продукту в розкритій упаковці не допускається. Допускається відхилення в температурному режимі зберігання під час транспортування, температура не повинна перевищувати +30 ° С протягом 10 діб.
Розмір порції: 1 флакон | |
Кількість на 100 г | |
калорії | 276 |
жири | 0,3 г |
білки | 4,0 г |
вуглеводи | 70,0 г |
Інгредієнти: | |
Кількість живих бактерій на 1 г | ≥1 x 10 9 КУО |
Streptococcus thermophilus | |
Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus | |
Lactobacillus acidophilus (2 штаму) | |
Bifidobacterium lactis (2 штаму) | |
Lactobacillus casei | |
Lactobacillus rhamnosus | |
Lactobacillus paracasei | |
Bifidobacterium infantis |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
0
Вернуться на сторінку авторизації