Закваска бактеріальна Кефір, VIVO, 4 флакона
Закваска бактеріальна Кефір, VIVO - це джерело біфідо-і лактобактерій в формі закваски для кефіру домашнього приготування. Закваска має натуральний смак і багато корисних властивостей як для дитини, так і для дорослих. У приготуванні Кефір дуже простий, і він є відмінним кисломолочним продуктом для раціону всієї родини. Вживання закваски нормалізуючий травлення, відновлюючий мікрофлору кишківника, покращує обмін вещесвт, зміцнюючий імунітет. Кефір містить в складі доброзичливі бактерії, які при контакті з молоком активно розмножуються і роблять продукт густим, з ніжною консистенцією, без крупинок, з натуральнім і приємним смаком. Біфідо і лактобактерії, вступаючи в кишечник, підвищують захисний бар'єр, перешкоджають проникненню мікробів і токсинів, пригнічують активність патогенної флори, попереджають розвиток інфекційних захворювань, усувають подразнення кишківника, покращують всмоктування вітамінів, мінералів, корисних речовин, що надходять з їжею, запобігають виникненню алергічних реакцій. Регулярне вживання живого кефіру підвищує рівень метаболізму, що сприяє нормалізації ваги тіла і вмісту жиру в організмі. Відмінний продукт для всієї родини, при бажанні можна додавати улюблені фрукти.
На сайті Biotus можна не тільки купити і ознайомитися з продукцією, але також отримати повну інформацію у наших консультантів.
VIVO, Закваска бактеріальна Кефір, 4 флакона.
Пропоноване використання: використовуєте домашнє (сире) молоко або пастеризоване молоко - перед застосуванням його слід прокип'ятити і дати охолонути до кімнатної температури. Внесіть закваску в молоко (одного флакона достатньо для сквашування до 3 літрів молока), ретельно перемішайте. Залиште суміш для сквашування в теплому місці без протягів. Температура суміші не повинна падати нижче 22 ° С. Час ферментації кефіру 20 - 24 години. Після закінчення часу ферментації переконайтеся що продукт став густим. Якщо немає - почекайте ще 1 - 2 години і перевірте знову. Загуснув продукт потрібно ретельно перемішати (збовтати) і поставити в холодильник для охолодження і дозрівання. Термін зберігання готового кефіру - до 5 діб.
Попередження: зберігати в холодильнику (при температурі +2 .. + 6) - 12 місяців. Не застосовувати при індивідуальній непереносимості лактози. Перед початком застосування дитиною до 1-го року проконсультуйтеся з лікарем. Кількість продукту для одноразового годування дитини зазначено в інструкції. Зберігати в оригінальній упаковці. Після розтину пакетика продукт вжити відразу. Зберігання продукту в розкритій упаковці не допускається. Допускається відхилення в температурному режимі зберігання під час транспортування, температура не повинна перевищувати +30 ° С протягом 10 діб.
Розмір порції: 1 флакон | |
Кількість на 100 г | |
калорії | 276 |
жири | 0,5 г |
білки | 8,0 г |
вуглеводи | 60,0 г |
Кількість на 1,0 г продукту | |
кефірів грибки | 1 x 10 9 КУО |
Lactococcus lactis | |
Streptococcus thermophilus | |
Leuconostoc mesenteroides | |
Lactobacillus acidophilus | |
Bifidobacterium lactis | |
Lactobacillus delbrueckii ssp. | |
Bulgaricus | |
лактоза |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
0
Вернуться на сторінку авторизації