Оцет з японської сливи, Eden Foods, 296 мл
опис
Оцет з японської сливи або умебоші - це маринад японських слив. Він ідеальний для приготування суші. Також добре підійде до салатів і в використанні в стравах, де є потреба у оцет. Це незаміннім інгредієнт на кухні, він застосовується для приготування великої кількості інших вишуканих японських страв. Пляшка бурштинового кольору захистить цілісність і поживні речовини. Детальніше можна дізнатися у консультантів на сайті Biotus. Оцет з коричневого рису поліпшуючийться обмін речовин, він допомагає знизити тиск, знизити рівень «поганого» холестерину.
Інші інгредієнти:
попередження:
Зберігати в прохолодному, сухому місці.
склад:
Розмір порції: 1 чайна ложка (5 г) | ||
Порцій в упаковці: 59 порцій | ||
В одній порції | % Від добової потреби | |
калорії | 2 | |
Калорії з жирів | 0 | |
всього жирів | 0г | 0% |
насичені жири | 2г | 0% |
Транс-жири | 0 г | |
холестерин | 0 мг | 0% |
натрій | 1050мг | 44% |
всього вуглеводів | 0г | 0% |
Сугарс | 0 г | |
білок | 0г | 0% |
Відсоток денної норми заснований на дієті в 2000 калорій. | ||
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
0
Вернуться на сторінку авторизації