Тростинний ігристий цукор, Bob's Red Mill, 793 г
Тростинний ігристий цукор (Sparkling Sugar) є корисним подсластителем з першокласного цукрової тростини. Золоті кристали відполіровані до блиску і ними можна посипати булочки, кекси, пироги і печива для сліпучого блиску, солодощі і хрускоту. Для створення барвистих ігристих кристалів цукру, його змішують з декількома краплями харчового барвника. Цукор - сирець має вигляд крупнозернистих, бурштинового кольору, кристалів. Цукор виробляється шляхом обробки соку з цукрової тростини і повільного випаровування води з нього. Цей процес призводить до його кристалізації. Для завершення процесу сушіння, кристали потім центрифугують турбінах або центрифузі. Значна частина меляси видалена парою або водою. Колір його сухих і сипучих великих кристалів від світло-золотистого до бурого. Метод виробництва тростинного цукру робить його придатним для застосування суворим вегетаріанцям, так як цукор не містить продуктів тваринного походження. Цукор містить: кальцій, магній, фосфор, натрій в незначній кількості. У кулінарії тростинний цукор використовується у випічці і приготуванні різних страв, але потрібно враховувати його підвищену вологість. Виробники рекомендують зберігати його в герметичному контейнері в прохолодному, темному місці. На сайті Biotus можна не тільки його купити, але й ознайомитися з продукцією, отримати повну інформацію у наших консультантів.
Спосіб використання:
Лимонне печиво: 2 ¼ чашки борошна загального призначення; ½ чайної ложки розпушувача; ½ чайної ложки харчової соди; ½ чайної ложки солі; 3/4 чашки масла, м'якого; 1 чашка цукрового піску; 1 яйце; 1 чайна ложка ванільного екстракту; 2 столові ложки свіжого лимонного соку; цедра одного лимона (близько 1 ст.л.); ¼ чашки цукру ігристого.
Розігріти духовку до 200 ° і приготувати лист для випічки з пергаментним папером. У невеликій мисці змішати разом борошно, розпушувач, соду і сіль. Відкласти.
У великій мисці, вершки разом з маслом і цукром. Додати яйце і добре перемішати. Змішати ваніль, лимонний сік і цедру. Додати сухі інгредієнти і перемішати до приготування тіста.
Сформувати печиво у вигляді кульок і розкачати кожен кульку в ігристому цукрі, помістити на деякому відстані один від одного на підготовленому аркуші для випічки. Випікати, поки краю не стануть золотистого кольору, близько 12 хвилин. Залишити на деку протягом 5 хвилин. 24 печива.
Д ругіе інгредієнти: тростинний цукор.
склад | |||
Порція: 1 чайна ложка (5 г) | |||
Порцій в упаковці: 132 | |||
| В одній порції | % Від добової потреби | |
калорії | 25 |
| |
Калорії від жирів | 0 |
| |
всього жирів | 0 г | 0% | |
Транс жири | 0 г |
| |
мононасичених жир | 0 г | 0% | |
полінасиченими жири | 0 г |
| |
холестерин | 0 мг | 0% | |
калій | 0 мг | 0% | |
всього вуглеводів | 6 г | 2% | |
Харчові волокна | 0 г | 0% | |
цукор | 6 г | 0% | |
білок | 0 г | 0% | |
Вітамін А |
| 0% | |
Вітамін С |
| 0% | |
кальцій |
| 0% | |
Залізо |
| 0% | |
* Добова потреба розрахована на дієту в 2000 калорій. Ваше денне споживання може бути вище або нижче залежно від ваших потреб в калоріях. | |||
| калорії | 2,000 | 2,500 |
всього жирів | Менше ніж | 65 г | 80 г |
насичені жири | Менше ніж | 20 г | 25 г |
холестерин | Менше ніж | 300 мг | 300 мг |
натрій | Менше ніж | 2,400 мг | 2,400 мг |
всього вуглеводів |
| 300 г | 375 г |
Харчові волокна |
| 25 г | 30 г |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
0
Вернуться на сторінку авторизації