Тростинний цукор, Cane Sugar, Rapunzel, органік, 680 г
Під замовлення
Органічний тростинний цукор, Rapunzel, Organic Whole Cane Sugar
Тростинний цукор (Cane Sugar) є корисним подсластителем з першокласного цукрової тростини. Золоті кристали з відтінком карамелі дають приголомшливу солодкість. Це ідеальний інгредієнт для випічки тортів, печива, пирогів і тістечок. Дуже добре підходить для підсолоджування кави, чаю і каш. Його можна використовувати в якості заміни один до одного білого цукру. Цукор - сирець має вигляд крупнозернистих, бурштинового кольору, кристалів. Цукор виробляється шляхом обробки соку з цукрової тростини і повільного випаровування води з нього. Цей процес призводить до його кристалізації. Для завершення процесу сушіння, кристали потім центрифугують турбінах або центрифузі. Значна частина меляси видалена парою або водою. Колір його сухих і сипучих великих кристалів від світло-золотистого до бурого. Метод виробництва тростинного цукру робить його придатним для застосування суворим вегетаріанцям, так як цукор не містить продуктів тваринного походження. Цукор містить: кальцій, магній, фосфор, натрій в незначній кількості. У кулінарії тростинний цукор використовується у випічці і приготуванні різних страв, але потрібно враховувати його підвищену вологість. Виробники рекомендують зберігати його в герметичному контейнері в прохолодному, темному місці. Тростинний цукор має аромат ірисок. Посипати цукром печиво, булочки, кекси або пироги для солодощі і хрускоту. Його можна вико вать в улюблені напої і рецепти. На сайті Biotus можна не тільки егокупіть, а й ознайомитися з продукцією, отримати повну інформацію у наших консультантів.
застосування
печиво Rapunzel Складові: 1 брусок органічного масла Woodstock Farms (розтопленого) 1 стакан органічного тростинного цукру Rapunzel 1/2 склянки органічного какао-порошку Rapunzel 2 збитих яйця 1 стакан органічного борошна 1 чайна ложка ваніліну 1 стакан волоських горіхів Woodstock Farms (за бажанням) 1/4 чайної ложки морської солі 1/2 склянки чіпсів з темним шоколадом Rapunzel Нагрійте духовку до 190 С °. Змастіть і посипте борошном деко для випікання розміром 23 см x 23 см. У великій чашці змішайте цукор, какао-порошок, розтоплене масло, сіль і ванілін. Додайте яйця і розмішайте. Додайте борошно, потім горіхи і шоколадні шматочки. Перемішайте поки не вийде однорідна суміш. Налийте на деко і випікайте 20-25 хвилин.
склад
Органічний, неочищений цілісний цукрова тростина. Може містити сліди пшениці.
Нерафінований і невибілений тростинний цукор | |
цукор Rapunzel | Інші сорти цукру |
З стебел подрібненого цукрового очерету роблять компост, а не спалюють | Віджатий цукрова тростина |
фільтрований | фільтрований |
висушений | відокремлений |
Пресований в вакуумі | |
Очищений на центрифузі | |
Насичений сік цукрової тростини | |
просіяний | додаткове відділення |
Частина або вся патока відділяється від цукрового основи і рафинируется або отбеливается |
склад: | ||
Порція: 1 чайна ложка (5 г) | ||
Порцій в упаковці: 170 | ||
В одній порції | % Від добової потреби * | |
калорії | 15 | |
Калорії від жирів | 0 | |
всього жирів | 0 г | 0% |
Транс жири | 0 г | |
мононасичених жир | 0 г | 0% |
полінасиченими жири | 0 г | |
холестерин | 0 мг | 0% |
калій | 0 мг | 0% |
всього вуглеводів | 4 г | 1% |
Харчові волокна цукор | 0 г 4 г | 0%
|
білок | 0 г | 0% |
Вітамін А | 0% | |
Вітамін С | 2% | |
кальцій | 0% | |
Залізо | 11% | |
* Добова потреба розрахована на дієту в 2000 калорій. Ваше денне споживання може бути вище або нижче залежно від ваших потреб в калоріях. |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
0
Вернуться на сторінку авторизації