Темний шоколад 60%, Dark Chocolate, Chocolove, з мигдалем та морською сіллю, 90 г
Під замовлення(доставка 7-20 днів)
Оптова знижка
Темний шоколад 60%, Dark Chocolate, Chocolove, з мигдалем та морською сіллю, 90 г
Темний шоколад від Chocolove з додатковою клітковиною і без доданого цукру настільки гарний, що ви можете не ставити питання, чи дійсно в нього не доданий цукор та інші підсолоджувачі. Солодощі смаку шоколаду надає додаткова клітковина, яка не шкодить фігурі. Щоб приносити користь, кількість клітковини має перевищувати певних значень. Ми рекомендуємо спочатку вживати 2-3 квадратики Chocolove XO на день, а потім поступово збільшувати протягом кількох тижнів до кількості, при якій ви почуваєтеся комфортно. На сайті Biotus можна не тільки купити та ознайомитися з продукцією, але також отримати повну інформацію у наших консультантів
Chocolove, XO, Almonds & Sea Salt in 60% Dark Chocolate Bar, 90 g
Склад: тємний шоколад, (терте какао, клітковина кореня цикорію, ізомальт, какао-масло, лецитин з сої, ваніль), мигдаль, морська сіль.
Попередження: зберігати при температурі 13–18 ºC
Харчова цінність | ||||
Розмір порції: 1/3 плитки (30 г) | ||||
Порцій в упаковці: 3 | ||||
Кількість в 1 порції | % від добової норми* | Кількість в упаковці | % від добової норми* | |
Калорії | 130 | 400 | ||
Усього жирів | td>11 г | 14% | 34 г | 43% |
Насичені жири | 5 г | 26% | 16 г | 79% |
Трансжири | 0 г | 0 г | ||
Холестерин | 0 мг | 0% | 0 мг | 0% |
Натрій | 40 мг | 2% | 125 мг | 5% |
Усього вуглеводів | 14 г | 5% | 43 г | 16% |
Харчова клітковина | 7 г | 25% | 21 г | 76% |
Усього цукру | 1 г | 3 г | ||
Вміст доданого цукру | 0 г | 0% | 0 г | 0% |
Ізомальт | 5 г | 14 г | ||
Білки | 3 г | 8 г | ||
Вітамін D | 0,3 мкг | 2% | 1,0 мкг | 4% |
Кальцій | 90 мг | 6% | 260 мг | 20% |
Магній | 130 мг | 30% | 400 мг | 90% |
Залізо | 3,6 мг | td>20% | 10,8 мг | 60% |
Калій | 180 мг | 4% | 550 мг | 10% |
Цинк | 4,2 мг | 40% | 12,5 мг | 110% |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
З цим товаром купують
Відгуки покупців
0
Вернуться на сторінку авторизації