Крохмаль (Тапіока), Tapioca, Bob's Red Mill, 680 г
В наявності (закінчується)
Крохмаль тапиока (маніока) виготовляють з вирощеного в тропіках м'ясистого коренеплоду маніока або тапіока. Поживний крохмаль витягують з маніоки і формують в "перлини". Малі перлини тапиоки не містить сульфітів або інших добавок. Тапіока перли практично позбавлений смаку самі по собі, але вбирає аромат того продукту, в який він доданий. Він може бути використаний в десертах і підсолоджених напоях, а також в якості згущувача в пудинги, пироги і холодці. Американці люблять використовувати його для приготування пудингів, можна з додаванням шоколаду або фруктів. Також тапиока використовується в напоях і в несолодких блюдах (супах і пельменях). З цим, а також багатьма іншими корисними продуктами для здоров'я дорослих і дітей, ви можете ознайомитися більш детально на сайті Біотус.
Bob's Red Mill, Small Pearl Tapioca
Спосіб приготування:
Зберігати найкраще в холодильнику або заморозити.
Класичний старомодний тапиоки пудинг: 1/3 чашки перлового тапиоки; 3/4 чашки води; 2 1/4 чашки 2% молока; 1/4 чайної ложки солі; 2 яйця, 1/2 склянки цукру, 1/2 чайної ложки ваніліну.
Замочити маленькі перлини тапиоки в воді протягом 30 хвилин. Чи не зливати тапиока після замочування. Додати молоко, сіль, 1/4 склянки цукру і злегка збиті жовтки, щоб тапиока і розмішати на середньому вогні до кипіння. Варити на повільному вогні розкритим протягом 10-15 хвилин. Перемішувати часто. Збити яєчні білки з цукром до піни З'єднати близько 3/4 чашки гарячого тапиоки з яєчними білками, а потім ніжно скласти суміш назад в каструлю. Перемішати на повільному вогні протягом 3 хвилин. Прохолодний 15 хвилин, потім додати ваніль. Подавати теплим або охолодженим, звичайний або з мускатним горіхом або кокосовим горіхом. 3 1/2 чашки.
Плоди тапиоки. Підготувати тапиока пудинг, як зазначено в рецепті. Скласти 2/3 чашки дрібно нарізаного свіжі або сушені фрукти в тапиока перед додаванням збитих білків.
Шоколадний тапиоки. Підготувати тапиока пудинг, як зазначено в рецепті. Додати 2 ст.л. несолодкого какао - порошок змішують з 2 ст. л.сахар влити перед додаванням яєчних білків.
Інші інгредієнти: крохмаль тапіока.
склад: | ||
Порція: 1 столова ложка (11 г) | ||
Порції в упаковці: 62 | ||
Порцій в упаковці | % Від добової потреби * | |
калорії | 40 | |
Калорії від жирів | 0 | |
всього жирів | 0 г | 0% |
насичений жир | 0 г | 0% |
Транс-жири | 0 г | |
холестерин | 0 мг | 0% |
натрій | 0 мг | 0% |
всього вуглеводів | 10 г | 3% |
Харчові волокна | 0 г | 0% |
цукор | 0 г | |
білок | 0 г | |
Вітамін А | 0% | |
Вітамін С | 0% | |
кальцій | 0% | |
Залізо | 0% | |
* Добова потреба розрахована на дієту в 2000 калорій. Ваша добова норма може бути вище або нижче залежно від ваших потреб в калоріях. |
калорії: | 2,000 | 2,500 | |
всього жирів | Менше ніж | 65 г | 80 г |
жиру | Менше ніж | 20 г | 25 г |
холестерин | Менше ніж | 300 мг | 300 мг |
натрій | Менше ніж | 2400 мг | 2400 мг |
всього вуглеводів | 300 г | 375 г | |
Харчові волокна | 25 г | 30 г |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
4
- Тапиока это крахмал из корней маниоки. Отличается от картофельного и кукурузного крахмала по вкусу. Тапиока хорошо усваивается организмом и содержит достаточное количество калорий, которые не угрожают отложиться в виде жира. Она практически не содержит белков и жиров, лишена глютена. Тапиоку используют для приготовления каш, крекеров, пудингов, лепешек, коктейлей, соусов, бульонов, супов. Она является хорошим загустителем. Делала пока только bubble tea, очень понравился, планирую сделать пудинг.