Суп місо органік (Hacho Miso), Eden Foods, 345 г
Суп місо - це органічна розчинна суміш для швидкого приготування супу. Ця страва, яке обожнюють практично всі японець. Його полюбили і багато наших співвітчизників за яскравий смак, оригінальність, користь і легкість приготування. Місо Hacho є продукт ферментації натурального Коджі натуральної цвіллю кодзі, який на рівні з рисом є обов'язковою складовою частиною національної японської кухні. Паста готуватися з варених і подрібнених соєвих бобів з додаванням солі і солоду (пророщених і заграли зерен рису, пшениці або ячменю). Отримана суміш піддаватися бродінню протягом 3-х років. Його багатий насичений, глибокий колір шоколаду і м'який смак солі роблять Eden Organic Hacho місо ідеальним для зимових страв. Суп місо швидко готуватися, має багатий, що задовольняє смак, який може замінити м'ясо або птицю. Використовують місо в якості основи для супів, рагу або соусов.Так як місо-суп є вегетаріанською їжею з бобових, він повністю вільний від холестерину і насичених жирів і є джерелом ізофлавонів.
Пасту місо можна використовувати як консервант для приготування сирої риби (після з'єднання з місо риба може зберігатися тиждень). З неї роблять пікантну підливку до свіжих овочів, соуси. Місо додають в суп з риби, молюсків, водоростей і овочів. Це сезонне блюдо в ньому міститься в достатку вітамін С, каротин і клітковина. Паста місо багата білками, в ній є лецитин, глютамінованная кислота, вітамін групи В і безліч мікроорганізмів, які сприяють засвоєнню їжі, регулюють роботу кишківника. Для отримання більш докладної консультації ви можете звернутися до менеджера на сайт Biotus.
Eden Foods, Certified Organic Hacho Miso
Спосіб приготування:
Основний Місо суп: 2-3 "шматок Вакаме листя або 1 чайна ложка Eden вакаме пластівці; 4 склянки води, 1 маленький цибулю, тонко нарізаний / кубиками; 1 морква, нарізана кубиками; 1 1 / 2-2 ст.л. органічного Hacho місо, розчиняють в 2 столові ложки води або бульйону, 2 зелена цибуля, дрібно нарізаний
Додаткові інгредієнти: тофу, сушені тофу, шіїтаке, зелень, дайкона, лотоса, ріпа, цибуля-порей, локшина і т.д.
Прополоскати вакаме, замочити в холодній воді на 5 хв або додати пластівці безпосередньо Довести воду до кипіння. Додайте цибулю і вакаме. Варити на повільному вогні 3 хв. Додати моркву і тушкувати 5 хв. Зменшити вогонь до низької температури. Додати місо і тушкувати 2 хв. Прикрасити зеленою цибулею.
Інші інгредієнти: білі органічні соєві боби, вода, морська сіль, органічна підсмажена ячмінне борошно, Коджі (Aspergillus).
склад: | ||
Порція: 1 столова ложка (17 г) | ||
Порцій в упаковці: 20 | ||
В одній порції | % Від добової потреби * | |
калорії | 40 | |
Калорії з жирів | 15 | |
всього жирів | 1.5 г | 2% |
насичений жир | 0.2 г | 0% |
Транс-жири | 0 г | |
холестерин | 0 мг | 0% |
натрій калій | 680 мг 180 мг | 28% 5% |
всього вуглеводів | 4 г | 2% |
Харчові волокна | <1 г | 2% |
Сугарс | 6 г | |
білок | 3 г | 6% |
Вітамін А | 0% | |
Вітамін С | 4% | |
кальцій | 2% | |
Залізо рибофлавін B2 | 4% 8% | |
* Добова потреба розрахована на дієту в 2000 калорій. |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
0
Вернуться на сторінку авторизації