Суп місо з тофу (органік), Soup With Tofu, Edward & Sons, 4 порції по 9 г
Під замовлення(доставка 20-30 днів)
Варіанти фасування
Продавець: Biotus
Оптова знижка
З цим товаром купують
Суп місо - це органічна розчинна суміш для швидкого приготування супу. Ця страва, яке обожнюють практично всі японці. Його полюбили і багато наших співвітчизників за яскравий смак, оригінальність, користь і легкість приготування. Місо є ферментовану бобову пасту натуральної цвіллю кодзі, яка нарівні з рисом є обов'язковою складовою частиною національної японської кухні. Паста готуватися з варених і подрібнених соєвих бобів з додаванням солі і солоду (пророщених і заграли зерен рису, пшениці або ячменю). Отримана суміш може піддаватися бродінню від тижня до року. Суп місо швидко готуватися, має багатий, що задовольняє смак, який може замінити м'ясо або птицю. Використовують місо в якості основи для супів, рагу або соусов.Так як місо-суп є вегетаріанською їжею з бобових, він повністю вільний від холестерину і насичених жирів і є джерелом ізофлавонів.
Пасту місо можна використовувати як консервант для приготування сирої риби (після з'єднання з місо риба може зберігатися тиждень). З неї роблять пікантну підливку до свіжих овочів, соуси. Місо додають в суп з риби, молюсків, водоростей і овочів. Це сезонне блюдо в ньому міститься в достатку вітамін С, каротин і клітковина. Паста місо багата білками, в ній є лецитин, глютамінованная кислота, вітамін групи В і безліч мікроорганізмів, які сприяють засвоєнню їжі, регулюють роботу кишківника. Для отримання більш докладної консультації ви можете звернутися до менеджера на сайт Biotus.
Edward & Sons, Miso-Cup, Traditional Soup With Tofu
Спосіб приготування: додати вміст одного конверта до 200 мл гарячої води. Розмішати. Насолоджуйтесь!
Підказка: при готуванні будинку, ви можете використовувати воду, що залишилася з тушкованих овочів для додавання аромату і збільшення вмісту поживних речовин.
Інші інгредієнти: ліофілізований органічний місо (органічні соєві боби, культивований органічний рис, морська сіль) сублімований органічний тофу (вода, органічні соєві боби, сульфат кальцію, хлорид магнію), органічний порошок цибулі, органічних лук, водорості вакаме, органічна петрушка.
Містить сою.
Місо-суп не містить продуктів тваринного походження, цукру, консервантів, гідрогенізованих жири, глутамату натрію або хімічних добавок.
склад: | ||
Порція: 1 пакетик (9 г) | ||
Порцій в упаковці: 4 | ||
В одній порції | % Від добової потреби * | |
калорії | 35 | |
Калорії з жирів | 10 | |
всього жирів | 1 г | 2% |
насичений жир | 0 г | 0% |
Транс-жири | 0 г | |
холестерин | 0 мг | 0% |
натрій | 480 мг | 20% |
всього вуглеводів | 4 г | 1% |
Харчові волокна | <1 г | 3% |
цукор | <1 г | |
білок | 2 г | |
Вітамін А | 2% | |
Вітамін С | 2% | |
кальцій | 2% | |
Залізо | 4% | |
* Добова потреба розрахована на дієту в 2000 калорій. |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Вернуться на сторінку авторизації