Спельта органічна, ORGANIC COUNTRY, 400 г
Продавець: Biotus
Спельта органічна, Україна
Спельта органічна - древній родич твердої пшениці, яка виникла на Близькому Сході більше 8000 років тому. Ця реліквія пізніше поширилася по всій Європі, ставши особливо популярною в Німеччині. Пшениця спельта ніколи не піддавалася гібридизації, тому вона зберегла багато зі своїх первісних характеристик від античності в тому числі: складний смак та поживну цінність із цільного зерна. Полба засвоюється організмом краще, ніж інші форми пшениці і багато людей, з непереносимістю пшениці, використовують її в своєму раціоні. Ця пшениця містить високий відсоток волокна і є хорошим джерелом заліза і марганцю. З жувальної текстурою і солодким смаком, жито є відмінним зерном для приготування гарячої каші, для плову (замість рису), супу або в салати. Спельта дозволяє зробити ідеальний, поживний сніданок! Ви можете додати будь-яку комбінацію з родзинок, горіхів, нарізаних яблук, волоських горіхів, мигдалю, фініків, заморожених або свіжих ягід, насіння Чіа, тертого кокосового горіха, шматочків банана і арахісове масла. Підсолодити кашу можна невеликою кількістю кориці, кленовим сиропом або медом. Каша завжди буде мати приємну текстуру і чудовий смак! Продукти з цільного зерна мають важливе значення для вашого здоров'я. Ціле зерно включає в себе: висівки, ендосперм і зародок. Воно містить багато волокон, важливих вітамінів, мінералів і фитонутриентов. Дослідження показують, що вживання в раціоні продуктів з цільного зерна може знизити ризик розвитку багатьох захворювань: деяких видів раку (особливо раку шлунково-кишкового тракту), хвороб серця. Антиоксиданти, що містяться в цільного зерна зменшують ризик серцево-судинних захворювань. З цим, а також багатьма іншими корисними продуктами і напоями для здоров'я дорослих і дітей, ви можете ознайомитися більш детально на сайті Біотус.
Спосіб приготування:
1 стакан полби промити, залити холодною водою в співвідношенні 1 (полби): 2 (вода). Довести до кипіння, додати сіль. Варити на слабкому вогні під кришкою. Гарнір готовий!
Пророщування полби:
Спельту промити і замочити на 8-12 годин. Потім ретельно промити, знову перекласти в посуд і нещільно закрити марлею або блюдцем. Через приблизно 12 годин з'являться паростки.
Інші інгредієнти:
100% зерно полби
Умови зберігання:
Зберігати в сухих, добре вентильованих приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів. Уникати впливу прямих сонячних променів.
склад: | ||
Порція: 1/4 чашки (45 г) | ||
Порцій в упаковці: 5 | ||
В одній порції | % Від добової потреби * | |
калорії | 338 | |
білок | 15 г | |
всього жирів | 2,4 г | |
всього вуглеводів | 70 г |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Вернуться на сторінку авторизації