Соєві боби (органік), Soy Beans, Bob's Red Mill, 680 г
Соєві боби мають прекрасний смак і пропонують безліч приголомшливих переваг для здоров'я. Сьогодні в багатьох країнах по всьому світу все залежать від соєвих бобів, як важливого джерела харчового білка. Соєві боби містять рослинний білок і амінокислоти необхідні для людини. За вмістом білка сою можна порівняти з м'ясом і молочними продуктами. Вони також містять кальцій і харчові волокна. Соєві боби є хорошим джерелом вітамінів і мінералів (марганець, фосфор і калій). Соєві боби містять багато ізофлавонів, які, роблять значний вплив на профілактику захворювань. Соєві боби, як популярний натуральний продукт харчування, використовуються для приготування багатьох страв, включаючи тофу, місо, темпех і соєве молоко. Приготовлені соєві боби можуть бути використані в якості інгредієнта в супи, соуси, салати і рагу. Соя - це джерело рослинного білка і тому вегетаріанці і вегани вважають її основних зас продуктом в своєму раціоні. Для отримання більш докладної консультації ви можете звернутися до менеджера на сайт Biotus.
Bob's Red Mill, Organic Soy Beans
Спосіб приготування;
Для того, щоб зробити соєве молоко: помити сухі соєві боби і замочити на ніч. Видалити шкури і подрібнити боби дуже добре. Покласти боби в марлевий мішок, в миску з теплою водою, використовуючи 3 літри води на кожні 30 г сухих бобів. Ретельно працювати руками протягом 5 до 10 хвилин. Віджати мішок. Закип'ятити молоко на повільному вогні 30 хвилин, часто помішуючи, щоб запобігти підгоряння. Додати цукор і сіль за смаком. Зберігати в холодному місці.
Приготування:
Перед тим, як готувати соєві боби їх в сухому вигляді сортують і видаляють камені або сміття. Додати чотири склянки теплої води і дві чайні ложки харчової соди на кожну чашку сухих бобів. Одна чашка сухих бобів дорівнює двом з половиною чашки приготованих бобів. Витримати протягом чотирьох годин. Після замочування, довести до кипіння і кип'ятити на повільному вогні протягом 20 хвилин. Потім злити воду і промити боби в прісній воді. Потерши боби між пальцями, велика частина лушпиння буде плавати на поверхні води її можна буде вважатися разом з водою. Накрити боби повністю киплячою водою і поставити на вогонь для приготування, якщо це необхідно. Додати одну-дві чайні ложки олії, щоб зменшити утворення піни. Додати одну чайну ложку цукру, солі і перець за смаком. Варити на повільному вогні від півтора до двох годин або поки вони не будуть ніжні.
Інші інгредієнти: органічні соєві боби.
Зберігати охолодженими або в замороженому вигляді.
склад: | ||
Порція: 1/2 склянки сухого (47 г) | ||
Порцій в упаковці: 14 | ||
В одній порції | % Від добової потреби * | |
калорії | 190 | |
Калорії від жирів | 80 | |
всього жирів | 9 г | 14% |
насичений жир | 1.5 г | 7% |
Транс-жири | 0 г | |
холестерин | 0 мг | 0% |
натрій | 0 мг | 0% |
всього вуглеводів | 14г | 5% |
Харчові волокна
| 4 г
| 17%
|
Сугарс | 0 г | |
білок | 17 г | |
Вітамін А | 0% | |
Вітамін С | 4% | |
кальцій | 15% | |
Залізо | 40% |
* Добова потреба розрахована на дієту в 2000 калорій. Ваше денне споживання може бути вище або нижче залежно від ваших потреб в калоріях. |
калорії: | 2 000 | 2,500 | |
всього жирів | Менше ніж | 65 г | 80 г |
жир | Менше ніж | 20 г | 25 г |
холестерин | Менше ніж | 300 мг | 300 мг |
натрій | Менше ніж | 2,400 мг | 2,400 мг |
всього вуглеводів | 300 г | 375 г | |
Харчові волокна | 25 г | 30 г |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
5
- Бобы свежие и чистые, без мусора. Соевые бобы содержат большое количество белка, и из них можно приготовить множество интересных блюд, таких как тофу, соевый соус и соевое молоко, а также использовать в приготовлении супов, рагу, салатов.