Суміш кунжуту і морської солі, Eden Foods, 100 г
опис
Насіння кунжуту мають багатий, горіховий смак, є однім із найбільш упізнаваних продуктів в світі. Вони знаходять застосування в найрізноманітніших блюдах. Насіння кунжуту має велику поживну цінність, унікальний смак. Насіння кунжуту подрібнюють в пасту під назвою тахини, яку використовують в солоних стравах (хумус) і в складі солодощів (халва). Використання кунжуту досить різноманітно. Кунжут має широке застосування в хлібобулочних виробах, а так само застосовується в лікувальних цілях. Насіння кунжуту також високо цінуються за високий вміст масла, яке містить незамінні жирні кислоти і шанується в деяких культурах своїми цілющими властивостями. Як потужний антиоксидант, кунжутне насіння корисні для профілактики багатьох захворювань (рак, підвищення рівня холестерину в крові) і приносить величезну користь організму людини. Кунжут має багатий склад: амінокислоти, білки, вуглеводи, вітаміни (А, В, Е, С), мікроелементи, харчові волокна, лецитин. Насіння нормалізують роботу нервової і травної системи, сприяють відновленню мінерального балансу, впливають на склад крові. Масло конжута застосовують в косметології для догляду за шкірою і волоссям, приготуванні косметичних засобів. Дуже популярно застосування насіння кунжуту в раціоні вегетаріанців. Насіння білого кунжуту можна додавати в овочеві страви, салати, хліб, булочки і кекси.
Інші інгредієнти:
попередження:
Зберігати в прохолодному, сухому місці.
склад:
Розмір порції: 1 чайна ложка (3 г) | ||
У контейнері: 33 порції | ||
В одній порції | % Від добової потреби | |
калорії | 15 | |
Калорії з жирів | 10 | |
всього жирів | 1,5г | 2% |
насичені жири | 0г | 0% |
Транс-жири | 0г | |
холестерин | 0 мг | 0% |
натрій | 80мг | 3% |
калій | 10мг | 0% |
всього вуглеводів | <1 г | 16% |
Харчові волокна | 0г | 0% |
Сугарс | 0г | |
білок | <1 г | 0% |
Вітамін А | 0% | |
Вітамін С | 0% | |
кальцій | 2% | |
Залізо | 2% | |
Відсоток денної норми заснований на дієті в 2000 калорій. |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
0
Вернуться на сторінку авторизації