Facebook Pixel

Спрей Дерма (інтенсивний), DermaSpray, Salcura, 100 мл

Країна виробник: США
гарантія якості
Код товару: 7300
Штрих-код: 00000000000

Знятий з виробництва

1 311 грн
Нові товари Salcura
Продавець: Biotus
Biotus
Опис

Спрей Salcura Dermа - кращий продукт для чутливої, проблемної шкіри, сприяє лікуванню сухий, чутливої шкіри, прискорює регенеративні процеси і містить тільки натуральні інгредієнти. Спрей Дерма підходить для щоденного застосування, містить безпечну і ефективну суміш рослинних екстрактів і вітамінів, що забезпечує лікування навіть самих проблемних сухих ділянок шкіри, допомагає позбутися від ділянок лущення, свербіння і подразнення. Завдяки активним компонентам, що входять до складу, відбувається швидке відновлення пошкодженої поверхні, шкіра залишається зволоженою протягом дня. Спрей допоможе прибрати шорсткості, нерівності, лущення, а також пом'якшити, освіжити, заспокоїти сухі роздратовані ділянки, не травмуючи шкіру. Він сприяє відновленню балансу рН шкіри. Спрей ефективний при псоріазі, екземі і дуже хороший в боротьбі з широким спектром роздратування шкіри, стимулює процес загоєння, природного оновлення і омолодження. Продукт гіпоалергенний, не містить штучних ароматизаторів, барвників, не закупорює пори, а природні компоненти допоможуть зберегти здоров'я і колір шкіри і забезпечить хороший щоденний догляд. На сайті Biotus також можна не тільки купити, а й ознайомитися з продукцією, отримати повну інформацію у наших консультантів.

Salcura, DermaSpray, Natural Skin Nourishment, Intensive

Застосовувати: для нанесення на сухі ділянки шкіри 3-4 рази на день до ефекту зволоження. Для використання біля очей і на обличчя, можна використовувати ватяний тампон у запобігання контакту рідини з очима.

Інші інгредієнти: очищена вода (Aqua), гліцерин (рослинний), гліцерил кокоат, гідрогенізована кокосова олія, соняшникова олія, сафлорова (Carthamus tinctorius) масло, лецитин, сульфат цетеаріловий натрію, цетеаріловий глюкозид, цетеариловий спирт, цетеарет-25, феноксіетанол, виноградне (vitis vinifera) масло, ізононілізононаноат, ДІ 75 130, обліпиха (hippophae rhamnoides) екстракт ядр, розмарин (rosmarinus officinalis) екстракт листя, евкаліпт кулястий (масло з листя), масло чайного дерева (Melaleuca Alternifolia), сечовина, оранж (citrus aurantium ) масло з кірки, етілгексілгліцерін, капрілілгліколь, сіль (хлорид натрію), лаванда (lavandula angustifolia) масло, розмарин (rosmarinus officinalis) масло, олія (olea europaea) масло, олія солодкого мигдалю (Prunus Amygdalus) масло, м'ята перцева (Mentha Piperita ) масло, алое вера (aloe barbadensis) сік листя, лімонен, ліналоол.

Зберігати в недоступному для дітей місці. Тільки для зовнішнього застосування. Уникати контакту з очима. Припинити використання, якщо з'явилися ознаки роздратування.

Покупці також цікавились Схожі товари

Питання клієнтів

Немає питань

Задайте своє питання

Питання буде показаний після модерації.

    Всі відповіді будуть відображатися після модерації.

    Відгуки покупців

    0

    0 відгуки

    Фільтри
    Дата
    рейтинг Корисність

    Відгуків немає

    Напишіть відгук
    Отримайте 40 грн на бонусний рахунок за відгук з фото або відео товару*
    * Деталі акції за посиланням
    Додати відгук
    • Як ви оцінюєте цей товар?

    Посилання на відео з Youtube

    Додавайте до 10 зображень в форматах .jpeg, .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

    Відгук буде показаний після модерації.

    loader
    Ви відправили відгуки модераторам.
    5% від кожного замовлення йде на допомогу зсу. Все для нашої перемоги! Слава Україні!
    -10% на перше замовлення після реєстрації*. Промокод: new10