Шрот плодів розторопші, Житомирбіопродукт, 100 г
Шрот плодів розторопші, Житомирбіопродукт - біологічно активна добавка для підтримки функцій печінки, жовчовивідних шляхів і шлунково-кишкового тракту, яка містить весь спектр корисних речовин цієї рослини - біофлавоноїди (флаволігнани) і цілюща олія. Шрот розторопші сприяють відновленню пошкодженого алкоголем, токсинами і ліками клітин печінки, мають протизапальне і м'яку жовчогінну дію. Силімарин (діюча речовина плодів розторопші) - має виражену гепатопротекторну і відновлюючий дію, надає антиоксидантний, детоксикаційний (знешкоджує токсини і отрути) ефект, він покращує метаболічні процеси в печінці, підвищуючи її стійкість до несприятливих факторів, прискорює регенерацію клітин печінки після її пошкодження, токсичних впливів і перенесених інфекційних захворювань. Вхідне до складу плодів масло розторопші багате незамінними поліненасиченими жирними кислотами класу Омега-6. Перевагою масла розторопші є високий вміст токоферолів (натуральний вітамін Е), каротиноїдів (провітамін А) і біофлавоноїдів, які знижують шкідливу дію отрут і лікарських препаратів, гальмують процеси перекисного окислення ліпідів.
На сайті Biotus можна не тільки купити і ознайомитися з продукцією, але також отримати повну інформацію у наших консультантів.
Житомирбіопродукт, Шрот плодів розторопші, 100 г.
Спосіб застосування: дорослим по 1-2 чайних ложки в день, запиваючи достатньою кількістю води. Можна додавати в їжу, яка не підлягає термічній обробці.
Інгредієнти: шрот розторопші плямистої.
Не містить: ГМО, консервантів.
Попередження: не рекомендується приймати при індивідуальній непереносимості компонентів продукту. З обережністю вживати при виразковій хворобі шлунка і дванадцятипалої кишки, захворюваннях нирок.
Розмір порції: 1-2 чайні ложки | |
| Кількість на 100 г |
калорійність | 212 ккал |
білки | 7 г |
вуглеводи | 12 г |
жири | 15 г |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
0
Вернуться на сторінку авторизації